Dwayne "The Rock" Johnson jako Herkules

Dwayne "The Rock" Johnson jako Herkules | Fandíme filmu
Brett Ratner chystá blockbuster o Herkulovi.

V posledních letech Hollywoodem kroužily dva herkulovské projekty. Jeden chystalo studio Nu Image – firma zodpovědná za Expendables či nového Conana. Kolem téhle varianty je ale nějakou dobu ticho po pěšině, studio možná po neúspěchu Conana ztratilo chuť pouštět se do další hrdinské fantasy. Ke slovu se tak dostává Herkules znovuzrozeného MGM, který zrežíruje rutinér Brett Ratner, scénář napíše Ryan Condal (zatím podepsaný pouze pod zrušeným Paradise Lost) a hlavní roli by si měl zahrát Dwayne „The Rock“ Johnson.

Ten je pro roli válčícího poloboha samozřejmě jako stvořený – ne nadarmo jsme ho v minulosti viděli jako Krále Škorpiona a uvažuje se o něm i do role Goliáše, ve stejnojmenném akčně-biblickém příběhu. Momentálně ho můžete vidět v dobrodružném úletu Cesta na tajuplný ostrov 2 nebo v trailerech na G.I. Joe: Retaliation.

Příběhově by se měl film držet komiksu Stevea Moorea – Hercules: The Thracian Wars, což je poměrně temná záležitost, která Herkula vykresluje jako zničeného muže, který přišel o svou rodinu a jedinou útěchu nachází v krvavém boji. Následován šesti věrnými druhy vstoupí do služeb krále Thrákie, který dobrodruhy najme k tomu, aby z jeho mužů vycvičili tu nejnebezpečnější armádu na světě. Na první pohled to celé působí jako další variace na Conana a nejsem si tak jistý, jestli je zrovna Brett Ratner ten správný člověk, který ji dokáže nějak ozvláštnit. Nicméně Dwayne Johnson má charisma na rozdávání, tak by snad film přinejhorším utáhl na svých mocných bedrech. Ale vše je teprve ve fázi plánování a může se kdykoliv změnit.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest