Má problémy také Wonder Woman?

Má problémy také Wonder Woman? | Fandíme filmu
DC filmy ne a ne popadnout dech. Jen co projdou jednou kanonádou, čeká je další.

Na serveru Pajiba.com byl zveřejněn otevřený dopis muže, který sám sebe označuje jako propuštěného zaměstnance studia Warner Bros.. Dopis je adresovaný šéfovi studia Kevinu Tsujiharovi. V dopise si zaměstnanec stěžuje, že studio v poslední době dělá jedno špatné rozhodnutí za druhým a zatímco lidé na úrovni Zacka Snydera i přes svůj díl odpovědnosti proplouvají přes obtíže vesele dál, řadoví zaměstnanci studia, kteří nemohou rozhodnutí vedení nijak ovlivňovat, veškeré ekonomické nezdary odnášejí a jsou propouštěni. Údajný zaměstnanec postupně vyjmenovává jednotlivé přešlapy, které studio v posledních letech udělalo a následně dodává, že mu jeho známí uvnitř studia potvrzují, že povedený trailer to možná dobře maskuje, ale také Wonder Woman je prý v pěkné kaši.

Samozřejmě nedokážeme určit, zda se jedná skutečně o bývalého zaměstnance Warneru nebo jde o podvrh. A i kdyby byl dopis autentický, ani tak nemůžeme vědět, jestli má jeho autor skutečně negativní informace z natáčení Wonder Woman nebo si jen po vyhazovu vylévá žluč.

Každopádně, na dopis zareagovala Patty Jenkins, režisérka Wonder Woman. Ta samozřejmě tvrdí, že je zpráva nepravdivá. Wonder Woman žádné problémy nemá. A není to jenom její názor, problémy filmu nepřisuzuje ani nikdo další, koho by znala. Pravda se prý ještě ukáže a negativní výroky o Wonder Woman považuje režisérka za tendenční. Je fakt, že za rozhárané situace, která u Warneru vládne, by asi nikoho nepřekvapilo, kdyby se potíže filmu nakonec potvrdily, ale nestahujme brod, když brod je ještě daleko. Jednou univerzálně chválený film z provázaného světa DC přijít musí. Nebo ne?

Zdroje: Pajiba, Patty Jenkins

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest