Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru

Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Billy Bob Thorton není o nic menší povaleč než před lety, tak uvidíme, jak mu jeho pozvolné umírání v oblaku kouře a alkoholickém nálevu půjde s o dost starším srdečným pomocníkem.

Santa je úchyl, se stal před lety kultem, když si Billy Bob Thorton jako zhýralý Santa Willie Soke získal srdce diváků, stejně jako si malý naivní Thurman Merman (Brett Kelly) získal to jeho. Teď je vánoční zlodějíček zpátky. Čeká ho další vánoční vykrádačka, kdy se se svým pomocníkem Marcusem (Tony Cox) pokusí na Štědrý večer šlohnout peníze z charitativního večírku v Chicagu. Klacky pod nohy mu bude házet stodvacetikilový (a teď už dospělý) Thurman, který v cynickém Santovi pořád dokáže probudit kousek lidství, ale problémy budou také s Willieho matkou, kterou si zahrála vždy skvělá Kathy Bates. A aby potíží nebylo málo, zatouží náš „hrdina“ po šéfce charitativní akce, v podání Christiny Hendricks.

Režíruje Mark Waters (Protivný sprostý holky, Mezi námi děvčaty), scénář napsali Shauna Cross (Vyfič), Doug Ellin (Vincentův svět) a John Phillips (Děda je lotr). Teď bylo zveřejněno několik prvních fotek a především necenzurovaný trailer. Ten prozatím dost tlačí na pilu a místy se tváří  skoro jako by nás v kinech čekala strašlivě cool přisprostlá teenage komedie. Ale uvidíme, jak to nakonec celé dopadne. Billy Bob je starší a ještě sešlejší, Brett Kelly už není náctiletý naivka, ale dospělý naivka, tak snad se filmařům znovu podaří z netradiční dvojice vykřesat dostatek nekorektního humoru i netradičních srdečných momentů.

Santa je pořád úchyl

23.11.2016 | USA
Komedie, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl v řádně úchylném traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest