Idris Elba: O roli Jamese Bonda jsem nikdy nejednal

Idris Elba: O roli Jamese Bonda jsem nikdy nejednal | Fandíme filmu
Tak kdo k čertu bude novým agentem s povolením zabíjet?

Idris Elba. Jméno tohoto charismatického herce bylo v souvislosti s uvolněnou pozicí agenta 007 skloňováno asi nejčastěji. Pokud i na vašem vysněném seznamu figuroval na čelní pozici, máme pro vás bohužel špatnou zprávu. Podle nejnovějších zpráv jej v ikonické roli s nejvyšší pravděpodobností neuvidíme. Při bližším pohledu se asi nejedná o žádné velké překvapení. Elbovi bude totiž letos v září už 44 let, což je jenom o čtyři roky méně, než má v současnosti Daniel Craig, který zatím nepotvrdil ani nevyvrátil, zda pověsil špiónské řemeslo definitivně na hřebík.

V podobném duchu se navíc vyjadřuje i samotný Elba, který v nedávném interview v nadsázce prohlásil: „Jestli mám být naprosto upřímný, tak si myslím, že už jsem na podobné věci příliš starý. Prohánět ženský, auta a martini, kdo by o to stál? Zní to příšerně.“ Navíc dodal, že mezi ním a studiem neproběhl vůbec žádný kontakt. Těžko říct, jestli studio čeká na to, jak se Craig rozhodne, ale vzhledem k tomu, že se množí zprávy o jeho derniéře, lze jen těžko předpokládat, že producenti čekají se založenýma rukama a netestují terén s novými potenciálními představiteli. A vzhledem k tomu, že Elba nebyl ani osloven, zda by o roli vůbec uvažoval, lze z toho vyvodit, že série bude s velkou pravděpodobností pokračovat bez jeho účasti.

Období nejistoty se tak stále prodlužuje. Ať už se jedná o (staro)nového představitele agenta s povolením zabíjet či jméno, které usedne na režisérskou stoličku. Koho byste nejraději v uhlazeném smokingu viděli vy? V poslední době se hojně spekuluje o jménech jako Tom Hiddleston, Tom Hardy nebo Damian Lewis. Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest