The Flash: Trailer na třetí sezonu

The Flash: Trailer na třetí sezonu | Fandíme filmu
Jste zvědaví, jak moc finále druhé řady zamíchalo kartami? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Grant Gustin právě potvrdil to, o čem jsme se dosud mohli pouze domnívat: Flashpoint, tedy alternativní realita, nepotrvá po dobu celé sezony. Ale zároveň nemáme mít strach, že by to byla jen taková bezvýznamná odbočka. Flashpoint bude mít na hlavní realitu trvalé následky.

Původní novinka 1.8.: Pojďte mrknout na první trailer na třetí řadu seriálového Flashe. Jestli jste ale ještě neviděli konec druhé řady, tak s tím možná chvíli počkejte, protože tato ukázka s tím plně počítá. Stejně jako následující text.

Ukázka nás bere do světa, kde došlo k zásadní změně, kterou se Barry Allen aka Flash (Grant Gustin), rozhodl udělat poté, co zemřel jeho otec. Je jasné, že trailer ukazuje to nejlepší ze série, ale i tak to vypadá, že třetí řada bude solidně zpracovávat Flashovo rozhodnutí zachránit svou matku. Herci dostávají možnost hrát své postavy trochu jinak, Flash se dostává do pozice, ve které dříve nebyl. Někteří padouši se posunou do nových pozic. Flashpoint, jak se událost nazývá, má mít podle starších zpráv také dosah do dalších seriálů jako jsou Arrow či Legends of Tomorrow. Celkově ukázka působí dojmem, že Flashpoint chvíli vydrží a nebude jen tak vyřešen za pár dílů. Doufejme jen, že nedojde na recyklování starých témat a padouchů, ale budou zde linky, které se budou dál vyvíjet a přinášet originální prvky do seriálu.

Co říkáte na Flashpoint? Myslíte, že může přinést něco výrazně nového?

Zdroje: CBN,

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest