Hra o trůny: Osmá řada bude definitivně poslední

Hra o trůny: Osmá řada bude definitivně poslední | Fandíme filmu
HBO oficiálně potvrdilo, že Game of Thrones se pomalu blíží do finále. A dočkáme se spin-offů?

Casey Bloys, nový programming prezident HBO, potvrdil zvěsti o pomalu blížícím se konci nejpopulárnějšího seriálu současnosti, Hry o trůny (Game of Thrones). Po nadcházející sedmé řadě v létě příštího roku uvidíme v roce 2018 řadu osmou, kterou se (alespoň podle aktuálního plánu) se seriálem rozloučíme. Poprvé nám tím někdo přímo z HBO podal zprávu týkající se vzdálenější budoucnosti Trůnů. Bloys dál zopakoval známou informaci, že rozhodnutí uzavřít seriálovou adaptaci ságy Píseň ledu a ohně osmou sezonou padlo především na základě dlouhodobého plánu showrunnerů Davida Benioffa a D.B. Weisse o celkové délce seriálu.

Dozvěděli jsme se také, že se s tvůrčí dvojicí již vedly rozhovory o potencionálním spin-offu seriálu. Bloys sám říká, že on ani Benioff s Weissem by se mu nebránili, ale zároveň dodává, že v současné době má dvojice plné ruce práce s produkcí sedmé řady. Zatím tak nejsou žádné konkrétní plány, ale s tak velkou úspěšností, jakou seriál má, se nedá do budoucna pochybovat o větších snahách o vytvoření spin-offu.

A i když ještě dva roky Hru o trůny budeme na televizních obrazovkách hrát, dokážete si už nyní představit zasazení možného spin-offu? Chtěli byste se například podívat do bohaté historie Západozemí?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest