Buchty a klobásy: Valí se na nás sprostý animák pro dospělé

Buchty a klobásy: Valí se na nás sprostý animák pro dospělé | Fandíme filmu
Sony Pictures
Seznamte se s „pohádkou pro dospělé", kde se páchá brutální násilí na nevinných potravinách, až z toho děti měly otřesný zážitek.

Díky Pixaru jsme nahlédli do životů hraček, brouků anebo ryb. Teď ale přišel komik Seth Rogen s bizarním nápadem udělat eRkový animovaný film o potravinách a vyklubala se z toho Sausage Party. Český distributor film vtipně pojmenoval Buchty a klobásy a vypráví příběh o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. Co je skutečně čeká, až dorazí na kuchyňský pult není určeno pro slabé povahy a zejména malým dětem. Kdesi v kalifornském kině byla totiž před projekcí Hledá se Dory, omylem puštěna právě jedna z upoutávek a nejmenším divákům způsobila opravdu traumatizující zážitek.

Kromě sprostě mluvícího Rogenova párku, propůjčili dalším potravinám hlasy James Franco, Jonah HillKristen Wiig, Edward NortonSalma HayekPaul RuddBill HaderMichael CeraDanny McBride nebo Craig Robinson. Scénář společně s Rogenem napsali Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu), Kyle Hunter a Ariel Shaffir, kteří stojí za komedíí Byla to divoká noc. Režie se ujala dvojice Greg Tiernan (Lokomotiva Tomáš) a Conrad Vernon (Shrek 2, Madagaskar 3). 

Mládeži nepřístupný animák už si prošel několika projekcemi, včetně té z Comic-Conu a podle ohlasů máme očekávat celkem správně ujetou a vulgární srandu. Na Conu byl přítomný i Rogen, který divákům sdělil, že nápádů na pokračování mají tvůrci dost, ale ještě není nic odsouhlaseno. Masakr potravin zažijí čeští diváci 25. srpna, ze slovenských kinosálů se povalí nebohý křik už 18. 8..

Zdroje: The Guardian, Mowie Web

Buchty a klobásy

14.03.2016 | USA, Kanada
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest