Hra o trůny: První teaser na sedmou sezonu, bloopers

Hra o trůny: První teaser na sedmou sezonu, bloopers | Fandíme filmu
Game of Thrones na Comic-Conu mnoho nepředvedla ale aspoň přinesla dvě videa. A pokud náhodou GoT nesledujete, Samuel L. Jackson vám během 7 minut vysvětlí vše podstatné.

Hra o trůny by prezentaci na Comic-Conu zaplnila i kdyby trakaře padaly. Fanoušci prostě chtějí vidět své hrdiny, a tak zkrátka přijdou, i když není žádným tajemstvím, že seriál většinou nenabídne v San Diegu prakticky vůbec nic zajímavého. Příští sezona začne možná až rok, ještě se dokonce ani nezačalo natáčet. Je tedy logické, že filmaři nemohou ukázat žádný trailer ani fotky, a že zatím nechtějí prozradit nic konkrétního. Na panelu se kromě showrunnerů sešli vesměs představitelé vedlejších či mrtvých postav (nejpopulárnější byla v místnosti asi Sophie Turner, představitelka Sansy) a dávali zdvořilostní odpovědi na zdvořilostní otázky. Aneb opravdu záleží na tom, koho by Faye Marsay (Waif) chtěla vidět na Železném trůnu, zvlášť když má na rozmyšlení a prezentování odpovědi pár vteřin? Ale pokud rádi strávíte pár desítek minut s partou sympatických herců, kteří poměrně zábavným způsobem tlachají o ničem, v přiloženém playlistu najdete z celého panelu záznam.

Zdaleka nejzajímavější tak byla dvě zveřejněná videa. Teaser na sedmou sezonu byl spíš takový náladotvorný. Kombinoval záběry z příprav (především nebo jenom) předchozích sezon a společně s hudbou dokázal hezky ilustrovat, jak se fanoušci na příští řadu těší. Poslední věta pak byla takovou pěknou třešničkou. O něco zábavnější pak byl sestřih nepovedených záběrů, ve kterém kraluje Peter Dinklage. Jako bonus přidáváme parádní video, ve kterém Samuel L. Jackson vysvětluje vše podstatné o celém seriálu od první epizody až do současnosti.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu