Agents of S.H.I.E.L.D.: Opět se mluví o Ghost Riderovi

Agents of S.H.I.E.L.D.: Opět se mluví o Ghost Riderovi | Fandíme filmu
Co seriálu přinesou uměle vytvoření "LMD" a co můžeme čekat od Daisy po tom, co skoncovala s Hivem.

Už je to chvíli, co jsme diskutovali o možnosti návštěvy Ghost Riderera v další sezóně Agentů S.H.I.E.L.D.u. A přestože to vypadá, že v daném případě šlo nakonec o narážky na Hellfirea, což je Inhuman ovládající oheň, tak se teď objevily castingové zprávy, které nám dávají neméně riderovské vyhlídky.

Produkce údajně hledá latinoamerické herce pro role dvou bratrů. Jeden z nich má být "nejnebezpečnější osobou v místnosti" a druhý má být paralyzovaný a upoutaný na kolečkové křeslo. Tenhle popis koreuje s postavami Robbieho a Gabea Reyesových, kteří se objevují v novějších komiksech o Ghost Riderovi. Robbie je ten, který má schopnosti, ale stále se stará o svého postiženého bratra. Drobnou zajímavostí je, že Robbie nejezdí na motorce, ale ve Fordu Mustang. Uvidíme zda Comic-con přinese nějaký bližší náznak či informaci o obsazení obou rolí.

Casting také odhalil, že se shání atraktivní herečka do role LMD (life model decoy – umělá imitace člověka), tedy umělého těla, které obydlí AIDA. To je umělá inteligence, pro kterou tělo vytvořil Dr. Radcliff. Zda půjde o nepřátelskou inteligenci typu Ultrona či spojence pro agenty, zatím nevíme. AIDA by ale podle všeho měla spolupracovat s výše zmíněnými bratry. Agenti na konci každé dosavadní série vždy nadhodili náznak příštího padoucha či problémů, a tak i zde to určitě bude vše trochu složitější. LMD jsou v komiksovém světě Marvelu celkem běžná věc a využívají se z taktických či obranných účelů, pokud chcete zmást veřejnost nebo oponenta svým dvojníkem (i Nick Fury měl svůj LMD). Nebylo by tedy až tak překvapivé, kdybychom třeba v nějakém díle série odhalili, že někdo z agentů byl nahrazen dvojníkem, a tak podobně. Příběhově se tu nabízí celkem pestrá paleta možností, ale také je klidně možné, že se v seriálu využití programu LMD omezí čistě a jenom na vytvoření umělého těla pro AIDAu.

Co se týče Daisy Johnson (Chloe Bennet), tak ta se má skrývat, protože svou osobu vnímá jako nositele smrti. Navíc v ní zůstává pravda o jejím vztahu k Hive, a to co udělala po svém osvobození. Ti, kteří to věděli, jsou mrtví, takže je na ní, jestli se to dozví někdo další. Chloe ale předpokládá, že se Daisy v sérii setká s ostatními a všechny bolestivé vzpomínky přijdou na přetřes.

Více se dozvíme už dnes v noci, kdy Agenti mají svůj panel na Comic-Conu. Agenti S.H.I.E.L.D.u startují 20. září, takže by se mohl v rámci Conu objevit nějaký krátký teaser nebo potvrzení zaporáka série.

Co říkáte na zmíněné bratry? A napadá vás, jak se může rozvinout téma LMD?

Zdroje: LRM,

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest