Batman by se mohl odehrávat v Arkhamu

Batman by se mohl odehrávat v Arkhamu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Začne Batmanovi z věčného nahánění bláznů konečně hrabat?

Server Batman-On-Film v minulosti prokázal, že má reálné kontakty někde ve studiu Warner, nicméně u aktuální zprávy sám zvedá varovný ukazovák a varuje, že jde o naprosto nepotvrzenou zvěst, na které by nemuselo být vůbec nic pravdivého. Jenže ta zvěst je tak šťavnatá, že se o ni zkrátka nejde nepodělit.

Podle serveru by měl být Batman ve svém samostatném filmu zavřený v Arkhamu! Tedy ve slavném gothamském blázinci, kam komiksový (a vlastně i filmový) Batman pomohl celé řadě svých vyšinutých a nebezpečných oponentů. Není zřejmé proč by Batman měl být v ústavu zavřený ani na jak dlouho, nicméně můžeme s chutí spekulovat. Začne mu po bojích s mimozemšťany trochu šplouchat na maják? Ušije na něj někdo boudu? Nebo se nechá zavřít dobrovolně, aby uvnitř ústavu splnil nějakou misi?

Podle B-O-F nemá být film přímou adaptací videohry Batman: Arkham Asylum ani Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě, komiksu od Granta Morrisona a Davea McKeana. To by ostatně odpovídalo dřívějšímu prohlášení režiséra a scenáristy Bena Afflecka, který uvedl, že jeho samostatný Batman se bude známými příběhy inspirovat, ale žádný konkrétní nechce adaptovat. V minulosti se také proslýchalo, že bychom ve filmu mohli potkat širší množství Batmanových protivníků a to by v Arkhamu nebyl žádný problém.

Co by na to? Chtěli byste vidět filmového Batmana v Arkhamu? A co byste řekli na to, kdyby byl film (alespoň třeba po určitou část) vyloženě komorní? Byla by to v rámci hraných Batmanů změna, o kterou byste stáli?

Zdroj: BOF

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu