Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online

Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Vedle behind-the-scenes videa byla na Star Wars Celebration promítána ještě jedna upoutávka - zbrusu nový teaser. Přidáváme plakát a nové fotky. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Video uniklo ještě z jiného úhlu, tentokrát je vidět, co se děje na plátně.

Původní novinka 15.7.: Na akci zvané Star Wars Celebration bylo zveřejněné výživné behind the scenes videoRogue One: Star Wars Story. Krom tříminutové upoutávky, jež byla okamžitě uvolněna také na internet, se ale promítalo ještě jedno video. Klasický teaser trailer, který podle dostupných informací online oficiálně zveřejněn nebude. Zatím na síť video uniklo v opravdu mizerné kvalitě, navíc v něm dost dlouho kamera ani nemíří na plátno, nicméně pokud chcete slyšet monolog Jyn Erso (Felicity Jones) a Darth Vaderovo dýchání, máte možnost. Do galerie přidáváme ještě nový plakát a několik fotek, které byly na SW Celebration promítány/pořízeny přímo v sále.

A malá perlička na závěr: John Knoll, který je autorem námětu filmu, původně s nápadem přišel, když se George Lucas kdysi dávno chystal připravit hraný seriál ze světa Hvězdných válek. Z hlediska časového zařazení nápad do seriálu nezapadal (a seriál především nikdy nebyl realizován), a tak jakmile LucasFilm oznámil, že bude vedle hlavní ságy točit i spin-offy, Knoll se znovu ozval a tentokrát jeho nápad dopadl na úrodnou zem.

PS: Mark Hamill byl na natáčení Rogue One pouze na návštěvě, s filmem nemá nic společného.

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016.

Zdroje: Star Wars News, Peter Sciretta

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Nový teaser unikl online | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu