Král Artuš: Nový název, první fotky přímo z filmu

Král Artuš: Nový název, první fotky přímo z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Charlie Hunnam jako Artuš a Jude Law jako padouch Vortigern na prvních pohledech přímo z filmu.

Nový Král Artuš už se v tichosti připravuje docela dlouhou dobu. Do kin měl jít pod názvem Knights of Roundtable: King Arthur. Nakonec ale máme čekat King Arthur: Leged of the Sword, tedy Krále Artuše: Legendu o meči. V minulosti jsme viděli několik fotek z natáčení a Charlieho Hunnama v artušovském kostýmu, teď byly zveřejněny první dva snímky přímo z filmu. Na jednom je k vidění opět Artuš, na tom druhém Jude Law, jako hlavní záporák filmu. Law hraje Vortigerna, Artušova strýce, který zabil svého bratra, krále Uthera Pendragona (Eric Bana) a jako uzurpátor se sám chopil trůnu. Artuš chce samozřejmě svého otce pomstít a tyrana svrhnout, ale i s Excaliburem v ruce bude mít co dělat, protože Vortigern vládne nadpřirozenými silami. Původně měl mít snímek premiéru už za týden, ale nakonec jej uvidíme příští rok v březnu.

Artuš je obyčejný člověk, který se potuluje se svou družinou v uličkách podsvětí. Jeho život však nečekaně nabere zcela nový směr, když uchopí do svých rukou legendární meč Excalibur, se kterým bude muset vykonat nejedno těžké rozhodnutí. Společně se skupinkou rytířů a tajemnou ženou Guinevere, se musí Artuš naučit ovládat meč, vyrovnat se s vnitřními démony, sjednotit lid, ale hlavně porazit tyranského Vortigerna, který zavraždil jeho rodiče a ukradl korunu, jež patří Artušovi.  V hlavních rolích Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou a Aidan Gillen. Režíruje Guy Ritchie. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 23.3. 2017.

Zdroj: EW

Galerie: 2

Král Artuš: Nový název, první fotky přímo z filmu | Fandíme filmu Král Artuš: Nový název, první fotky přímo z filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest