Pokémon: Úspěch Pokémon GO dále přibližuje hraný film

Pokémon: Úspěch Pokémon GO dále přibližuje hraný film | Fandíme filmu
Taky už koukáte na svět jen skrz obrazovku mobilu? Tak si připravte pevnou vůli. Za pár let budete muset odtrhnout oči, abyste Pokémony mohli vidět před sebou, na velkém plátně.

Pokud jste ještě neslyšeli o extrémně úspěšně hře Pokémon GO pro smartphony, tak zajisté brzy uslyšíte více a více. Herní magnát Nintendo ve spolupráci se společností Niantic uvedl na trh aplikaci, ve které můžete na svém mobilu, v reálném čase a prostředí, chytat všechny Pokémony, na které ve svém okolí narazíte. Stačí mít připojení na GPS a skrze mobil prozkoumávat svět kolem sebe. A vzhledem k masivnímu zájmu veřejnosti a nárůstu akcií Nintenda od minulého čtvrtka, kdy hra odstartovala, se také masivně zvedla i snaha filmových studií získat filmová práva k Pokémonům.

V minulosti se o práva přetahovala především studia Warner Bros., Sony a Legendary. A nyní je podle serveru Deadline velice blízko dohodě právě studio Legendary Pictures. To by chtělo natočit Pokémony jako hraný snímek. Nevíme ale, do jaké míry by šlo o příběh z jejich vlastního fiktivního světa nebo zda by se filmaři chytili toho, co je v kurzu a natočili snímek na motivy aktuální hry. Tedy s hrdiny, kteří v současném světě vyráží na lov fantaskních potvůrek.

Studio Legendary má na svém kontě naposledy Warcraft, který se dobře uchytil v Číně. A Pokémoni jsou pro východní trh ještě luxusnějším materiálem. Zvažovaným scénáristou byl před několika měsíci Max Landis (Kronika). Uvidíme, zda se jeho vize bude shodovat se záměry vítězného studia.

Už jste si vyzkoušeli Pokémon GO? Byl by to podle vás dobrý námět nebo by to ochudilo film o onu nostalgii konce 90. let?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest