Dvojice, které spolu nevycházely na place

Dvojice, které spolu nevycházely na place | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na plátně se mají milovat, ale v soukromí se nemohou vystát. Nebo naopak obě dvě osobnosti vzájemnou filmovou nenávist nemusely ani trochu předstírat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Julia Roberts a Nick Nolte (Zbožňuju trable)

Ambiciózní mladá novinářka a šovinistický starý pardál bojují o přízeň novinových čtenářů. Každý přirozeně po svém. Zároveň neztrácí drahocenný čas a při každé možné příležitosti se snaží potopit toho druhého. Pár se dal nakonec v duchu hesla „co se škádlivá, to se rádo mívá“ na konci dohromady. Pokud se vám ale zdáli na filmovém plátně ve svém opovržení a nechuti společně spolupracovat, více než přesvědčiví, tak vězte, že jste uhodili hřebíček na hlavičku. Podle očitých svědků totiž nebylo potřeba na place vůbec nic předstírat, ba dokonce snad něco hrát. Julia nemohla vystát Nolteho machismus a údajně nevynechala jedinou příležitost, jak svého hereckého kolegu pořádně zpražit.

Shia LaBeouf a Tom Hardy (Země bez zákona)

Historky o svérázném způsobu, jakým doprovází Shia LaBeouf přípravu na své role, jsou dnes už legendární. Své o tom ví např. Brad Pitt (Železná srdce). O jeho zápalu a oddanosti se mohl „na vlastní kůži“ přesvědčit i Tom Hardy v gangsterském dramatu Země bez zákona, ve kterém ztvárnily na stříbrném plátně sourozence. Podle Hardyho ho jeho mladší kolega napadl v zákulisí. Samotný Shia označil incident pouze za součást prohlubování vzájemného bratrského pouta...

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest