Indiana Jones: Další filmy rozhodně budou

Indiana Jones: Další filmy rozhodně budou | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Steven Spielberg rozhodně nechce v pátém filmu přeobsadit Harrisona Forda, ale Disney hodlá se ságou pokračovat i nadále.

The Hollywood Reporter si sedl na slovíčko s jedním z nejmocnějších mužů zábavního průmyslu, Bobem Igerem, který stojí na špici konglomerátu Disney a položil mu několik vynikajících otázek. Předně se optal, zda se po připravované "pětce" chystají i další díly Indiana Jonese?

Zmiňovaná pětka má premiéru za tři roky a natočí ji Steven Spielberg. Ten také prohlásil, že bez Harrisona Forda v roli Indyho točit nebude. Současným majitelem značky je ale Disney, a tak je spíše na něm, jestli to bez Harrisona půjde nebo nepůjde i v budoucnu. A Iger potvrdil, že další díly opravdu plánují. Ve studiu nemají v plánu přímo reboot, ovšem sám Iger zněl v tom smyslu, že to rozhodně půjde dál i bez Forda, byť se s ním prozatím počítá.

V současnosti je nicméně na pořadu spíše "boot" než reboot, tedy adekvátní nahození značky zpět na orbit. Pak se uvidí. Co se týče tématu propracovaných vesmírů jako jsou Star Wars či filmový vesmír Marvelu, tak Indy by se podle Igera do takových rozměrů pouštět neměl. Ale rozhodně se pojede dál.

Uvidíme, jak dopadne plánovaný spin-off s Hanem Solem, kde si Disney na Aldenu Ehrenreichovi (Ave César!) otestuje variantu přeobsazení Harrisona Forda mladším hercem.

Zdroje: THR, LRM

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest