Death Note: Natáčení se rozjelo

Death Note: Natáčení se rozjelo | Fandíme filmu
Kdo další se k hrané adaptaci přidal?

Původem manga a později anime, si Death Note prošlo celkem čtyřmi hranými filmy z japonské produkce (ten čtvrtý bude mít premiéru v říjnu v Japonsku). Natočit vlastní verzi ze západu dostal na starost režisér Adam Wingard (You're Next, The Guest) a hlavní role Lighta Yagamiho Turnera, byla svěřena Natu Wolffovi (Papírová města). Adaptace vzniká pod hlavičkou Netflixu a štáb se vydá pořídit natočený materiál kromě Spojených států také do Kanady.

V příběhu, jenž se točí kolem černého zápisníku s nadpřirozenou mocí se dále objeví Keith Stanfield (Straight Outta Compton) jako proslulý detektiv L. Jeho blízkého přítele Watariho si zahraje Paul Nakauchi. Mia Sutton (v originále Misa Amane) dostane tvář Margaret  Qualley ze Správných chlapů a Jamese Turnera, Lightova otce a policistu, ztělesní Shea Whigham (Terapie láskou, Vlk z Wall Street). Na scénáři pracovali Anthony Bagarozzi, Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides, Jeremy Slater a Chuck MondryPremiéra je ohlášena na rok 2017.

V Death Note se setkáváme s velmi inteligentním studentem Lightem Yagamim, který jednoho dne nalezne jakýsi černý sešit, pojmenovaný „Zápisník smrti“ a začne jej podrobněji zkoumat. Zápisník záměrně upustil ze své říše do světa lidí shinigami (japonsky bůh smrti) jménem Rjúk. Majitel zápisníku je schopen zabít jakéhokoliv člověka na Zemi, pokud zná jeho jméno a tvář. Protagonista Light se rozhodne očistit svět od veškerého zla a stvořit svět nový. Tímto začíná v Japonsku docházet k hromadným úmrtím kriminálníků, což přiláká pozornost japonské policie, ale hlavně i světoznámého detektiva, který si říká L.

Zdroj: Netflix

Death Note

25.08.2017 | USA
Fantasy, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest