Agents of S.H.I.E.L.D. 4: Objeví se Ghost Rider? První střípky

Agents of S.H.I.E.L.D. 4: Objeví se Ghost Rider? První střípky | Fandíme filmu
Jsou tu první střípky informací o čtvrté sezoně Agentů S.H.I.E.L.D.u, včetně nevinného škádlení z marketingového oddělení.

Na oficiálních stránkách Agents of S.H.I.E.L.D. se objevil banner propagující čtvrtou řadu Agentů. A jak můžete vidět, je to docela ohnivá reklama. Samozřejmě se hned rojí spekulace, zda se v další řadě mihne Ghost Rider, na kterého má Marvel opět práva. Ti, kteří ale sledují pravidelně Agenty ví, že je v nich ještě jeden nositel ohnivého řetězu. A sice Inhuman Hellfire.

Pokud Marvel chtěl jednoduše udělat reklamu na vlaku a kladl si otázku, co na něm dobře vynikne, pak by Hellfireův řetěz byl jasná volba. Jestli se nám ale snaží něco naznačit, tak to už je větší záhada. Hellfire byl sice ve třetí řadě méně výrazný kvůli hlavnímu padouchovi, nicméně i kdyby dostal víc prostoru, tak si nejsem jistý, zda by tento Inhuman mohl nadělat více problémů než průměrný gangster s nadpřirozenými schopnostmi. Rozhodně nešlo o zlosyna s touhou ovládnout svět. Více se dozvíme v další řadě, Hellfire je ale určitě stále k dispozici, tak uvidíme, komu „zatopí“.

Agentům nedávno promluvil i Clark Gregg (Agent Coulson), kterého se ptali, kdo bude podle něj nový ředitel S.H.I.E.L.D.u. Ten řekl, že on sám nedostal jasnou odpověď a doufal, že se to dozví v Captain America: Občanská válka. Předpokládá ale, že novým ředitelem bude někdo, kdo ctí Sokovia Accords (dokumenty zavazující všechny se super schopnostmi k registraci u OSN). A jestli trochu zná svou vládu, tak prý za ředitele dosadí někoho méně kvalifikovaného než je Coulson. Na dotaz koho by dosadil on, odpověděl okamžitě, že Melindu May (Ming-Na Wen). Ta má podle něj zkušenosti a Coulson by ji bez problémů následoval.

Tak uvidíme na podzim, kdy vyjde další řada Agentů. Je ovšem možné, že nějaké bližší odpovědi dostaneme už s prvními trailery. V přiloženém videu si můžete připomenout, co všechno naznačoval závěr třetí řady, který se odehrává s půlročním odstupem od předchozích událostí.

Zdroje: Marvel, EW

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest