Affleck o příštím Batmanovi a jeho vlivu na Justice League

Affleck o příštím Batmanovi a jeho vlivu na Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Bez perfektního scénáře nedá Ben Affleck při natáčení vlastního filmu ani ránu.

Pokračujeme v souhrnu novinek, které byly odhaleny během novinářské návštěvy natáčení Justice League. Na place byl přítomný i Ben Affleck, který s novináři promluvil přímo v kostýmu. Krom vlastní Ligy, o které budeme vydávat novinkové články i nadále, přišla řeč také na samostatný film s Batmanem, který Affleck bude režírovat a je spoluautorem scénáře.

Ben uvedl, že studio má možná v hledáčku datum premiéry, ale to ještě neznamená, že on bude schopný jej dodržet. Zatím nemá kompletní scénář a dokud se to nezmění, točit se jednoduše nebude. Natáčení s nedotaženým scénářem už zažil a není to podle něj pro film pozitivní. Jeho scénář je dokončený z větší části, ale pořád se na něm pracuje. Má přitom na chystaného Batmana ty nejvyšší nároky. Affleck také neopomněl znovu pochválit Geoffa Johnse, nového šéfa DC Films, který s ním spolupracuje na scénáři.

Ben se rozpovídal také o tom, proč je výkonným producentem Justice League. Neoficiální šuškanda praví, že je to pro herce i vedení studia další nástroj kontroly nad režisérem Zackem Snyderem, herec má jiné vysvětlení: Funkci dostal proto, aby se mohl podílet na tvůrčích rozhodnutích, která ovlivňují Batmana a jeho budoucnost. Protože jakkoliv zástupci studia mluví o tom, že jsou jednotlivé DC filmy v zásadě uzavřené příběhy, pořád na sebe určitým způsobem reagují a vycházejí jeden z druhého.

Zdroje: Birth Movies Death, Collider

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest