Doctor Strange zveřejnil oficiální synopsi

Doctor Strange zveřejnil oficiální synopsi | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Mads Mikkelsen mluví o postavě záporáka a stylu filmu. Objevily se nové promo arty.

Dosud jsme k článkům o Doktoru Strangeovi přidávali synopsi, která vycházela z toho, co víme o komiksech a v kině jednoduše nemůže chybět. Teď Marvel zveřejnil svou oficiální filmovou synopsi, takže sem s ní:

Doctor Strange vypráví příběh talentovaného neurochirurga doktora Stephena Strange, který se po tragické autonehodě musí oprostit od svého ega a naučit se taje skrytého světa mysticismu a alternativních dimenzí. Z Greenwich Village v New Yorku musí jednat jako prostředník mezi skutečným světem a tím, co se ukrývá za ním. Při ochraně filmového světa Marvelu využívá širokou škálu metafyzických schopností a artefaktů.

Toliko oficiální synopse, stále však příliš nevíme, co krom krušných začátků a čarodějnického výcviku můžeme od doktora originu čekat. Obzvlášť málo toho víme o hlavním záporákovi filmu, kterého si zahrál Mads Mikkelsen. Ten v nedávném rozhovoru alespoň prozradil, že nemáme čekat nějakého zlořáda, jak z bondovky. Není to vyloženě padouch, ale muž, který uznává jiné hodnoty než hrdina. Chce, aby byl svět lepším místem a chce jej zachránit, jen to chce udělat svým vlastním způsobem. Samozřejmě je Strangeovým oponentem, ale to ještě nutně neznamená, že nemá určitým způsobem pravdu.

Mikkelsen dále mluvil o tom, že Doctor Strange bude jiný, než ostatní marvelovky. Vychází z komiksů z 60. a 70. let, které často vypadaly jako drogový trip. Jsou plné kung-fu a magie. Tohle všechno filmaři zpracovali, ale samozřejmě tak, aby to bylo přijatelné pro dnešního diváka. Barvy, energie, šílenství, to všechno ve filmu bude, ale zároveň nesmí chybět něco, s čím se budou moci dnešní fanoušci ztotožnit. Bez určité umírněnosti by byl film jen jedno velké šílenství. Akce a další ingredience všech marvelovek nebudou chybět, ale rozhodně máme čekat novou příchuť.

Dole v galerii najdete poslední promo arty.

V hlavních rolích hrají: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton a Scott Adkins. Režíruje Scott Derrickson, scénář napsal společně s C. Robertem Cargillem. Datum české premiéry je stanoveno na 3.11. 2016.

Zdroje: Collider, Vandor Products, Yahoo

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Doctor Strange zveřejnil oficiální synopsi | Fandíme filmu Doctor Strange zveřejnil oficiální synopsi | Fandíme filmu Doctor Strange zveřejnil oficiální synopsi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest