Ben-Hur: Hudební trailer a featurette o závodění

Ben-Hur: Hudební trailer a featurette o závodění | Fandíme filmu
Filmaři se chlubí, jak závody koňských spřežení natáčeli jen s minimem digitálních triků a v nejnovějším videu se na to můžete podívat.

Ben-Hur se vytasil s dalším trailerem. V tom dominuje především moderní hudba, které si prostě nejde nevšimnout. V komentářích dejte vědět, jak působí na vás, mne podobná kombinace vždycky spolehlivě vytrhne z dobového zasazení filmu. Najednou se nedívám okénkem do dávných dob, ale na současné herce, kostýmy a kulisy. Přede mnou se neodvíjí historické drama, ale hudební videoklip. Momenty, které mohou být ve vlastním filmu značně emocionální, jsou s líbivým podkresem na hranici patosu. Jinak současná upoutávka z těch současných klade asi největší důraz na náboženský podtón a vrcholíme opět závody koňských spřežení. Druhé video je potom featurette, který popisuje natáčení právě vrcholné scény na závodním okruhu. Filmaři se holedbají, že na digitální triky spoléhali jen minimálně, tak uvidíme, jak to bude působit ve výsledku.

Děj Ben-Hur se odehrává v Římany okupovaném Jeruzalémě. Judah Ben-Hur (Jack Huston) je místní princ, který je zrazen svým adoptivním bratrem (Toby Kebbell). Ztratí všechno a stráví pět let jako římský otrok na galeji. Po letech veslování se chce pomstít říši i muži, který jej zradil a dopomoci mu k tomu má velký závod koňských spřežení. Dále hrají Nazanin Biniadi (seriály Homeland, Scandal) jako Ben-Hurova láska Esther, Rodrigo Santoro (300) jako Ježíš, Pilou Asbæk (seriál Borgiové) jako Pilát Pontský a Morgan Freeman jako Illderim, muž, který z Ben-Hura vytrénuje perfektního jezdce. Režíruje Timur Bekmambetov. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 11.8. 2016. 

Ben Hur

19.08.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Historický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest