Warcraft: Zúčastněte se největšího promítání v kostýmech

Warcraft: Zúčastněte se největšího promítání v kostýmech | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Užijte si Warcraft ve společnosti dalších nadšených fanoušků, kteří se v pátek všichni sejdou na jednom místě, aby si užili film pohromadě, zkusili doprovodný program, zahráli si o ceny a koukli na cosplay.

Největší projekce filmu WARCRAFT: PRVNÍ STŘET v kostýmech v České republice, proběhne v pátek 10.6. v Premiere Cinemas Praha Hostivař. Program začíná již od 14:00 a na jednom místě se sejde až 500 kostýmovaných fandů!

Premiere Cinemas, Obchodní centrum Park Hostivař, Kino v Kostýmech a Blizzfan zvou na komunitní Blizzfan premiéru jednoho z nejočekávanějších filmů roku - Warcraft: První střet. Slovem pořadatelů:

Abychom fanouškům světa Warcraft a našim návštěvníkům připravili co nejúžasnější zážitek, spojili jsme síly a ve spolupráci s organizací Kino v Kostýmu jsme zorganizovali Největší projekci filmu Warcraft: První sřet v kostýmech v Praze, navíc v revolučním prostorovém zvuku Dolby Atmos! Je tedy jasné, že o cosplay a kostýmy v kině nebude nouze. S účastí cosplayerů se počítá opravdu ve velkém. Bude jich až na 500. Připraven pro ně bude celý samostatný sál včetně doprovodné soutěže. Ti, kteří plánují premiéru navštívit v kostýmu, mohou při registraci vstupenek zaškrtnout volbu "přijdu v cosplayi".

Další samostatný sál obsadil známý český komentátor Petr CzechCloud Žalud, se svou ”ŽaludArmy”. Během pouhých 15 minut byl tento sál zcela vyprodán a je tak jasné, že hráči a fanoušci Hearthstone budou tvořit velkou část publika.

Akce se zúčastní také známí youtubeři MAD BROS, kteří mají Premiere Cinemas rádi a vyhledávají především zvuk DOLBY ATMOS, který v jiných kinech není k dispozici.

Kromě filmu, který se bude promítat ve všechsálech postupně od 19.00, se můžete těšit na bohatý doprovodný program, workshopy, prodej upomínkových předmětů s herní tématikou, soutěže o hodnotné ceny, Hearthstone fotokoutek a další. Vášniví hráči nebo těžce pracující manažeři si budou moci na vlastní pozadí vyzkoušet široké portfolio herních a kancelářských židlí značky DXRACER. V rámci doprovodného programu si také můžete vyzkoušet fotoaparát značky INSTAX MINI od společnosti FUJIFILM a  soutěžit o ně v tombole. “S Kinem v kostýmech spolupracujeme již několik let, jejich akce jsou čím dál oblíbenější a tak jsme u Warcraftu neváhali a přizvali ke spolupráci i naše další partnery, “ říká  David Horáček, jednatel Premiere Cinemas. “O naše kino je ze strany filmových fanoušků i hráčů velký zájem zejména kvůli nejdokonalejšímu zvuku Dolby Atmos a nejmodernějším sálům v Praze.”

Důležité informace:

V pátek: 10. června ve 14.00 budou otevřeny brány multikina Premiere Cinemas Praha Hostivař (OC Park Hostivař, Švehlova 32, 102 00 Praha), kde bude až do večerního promítání filmu probíhat bohatý doprovodný program.

Film bude promítán v originálním znění s titulky.

Vstupenky si můžete pořídít na stránce warcraft.kinovkostymu.cz

Facebook Event

Své vstupenky si budete moci vyzvednout (na své jméno) od organizáturů nejpozději 30 minut před začátkem promítání.

Každý, kdo si zakoupí lístek bude automaticky zařazen do slosování o hodnotné ceny:

Židle DXRACER OH/FE03/NR

ASUS CERBERUSherní sluchátka s velkými 60mm neodymovými měniči, která jsou určená pro hraní PC her i pro použití s mobilními zařízeními. 

ASUS ROG Gladius - ergonomická profesionální herní myš s rozlišením 6 400 dpi a možností nastavení odporu stisku tlačítek 

World of Warcraft mikina - Horde/Alliance motiv 

BlindBox – Heroes of the Storm

Fujifilm - INSTAX MINI

Bonusy ke každé vstupence:

- 2 hodiny zdarma v pražské herně SkillZone

- 5% sleva na nákup značky DXRACER

- 10% sleva na nákup zboží v e-shobu BlindBox.cz

- možnost předobjednat si nadcházející datadisk ke hře World of Warcraft – Legion u JRC s výraznou slevou.

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest