Thor 3: Podrobnosti o postavách a restart vesmíru

Thor 3: Podrobnosti o postavách a restart vesmíru | Fandíme filmu
Jak budou Thor nebo Hulk vypadat, co ve filmu dělá Jeff Goldblum, o co Thor bude usilovat.

Thor: Ragnarok oficiálně odhalil obsazení a jednotliví herci následně prozradili o svých rolích několik maličkostí. Neoficiální zdroje teď přinášejí ještě víc podrobností. Server Joblo znovu potvrzuje starší zprávu, podle které jsou do filmu zakomponované elementy z Planety Hulk. Zatím nevíme, jak Thor (Chris Hemsworth) skončí na mimozemské planetě, ale rozhodně se na ní zúčastní gladiátorských her. Právě tady do děje zapadá Grandmaster (Jeff Goldblum), který hry pořádá. Podle starších zpráv bude Hulk (Mark Ruffalo) v aréně jedním ze zápasníků a nově Joblo dodává, že bude ve filmu vizuálně připomínat svůj komiksový předobraz právě z Planety Hulk, tedy že obleče kusy brnění s charakteristickým náramenním chráničem.

Vzhled změní také sám Thor, který by alespoň po část děje měl být ostříhaný, i když ne vyloženě holohlavý. Známe také podobu Valkyrie. Ta je v komiksech obvykle blonďatou bojovnicí, jak z germánské mytologie, zatímco ve filmu bude Tessa Thomspon mít válečně pomalovanou tvář a bude připomínat indiánskou bojovnici. Pokud jde o Thorův úkol, o tom se dozvídáme, že by měl Odinův syn hledat jakousi ultimátní zbraň, aby „zastavil Ragnarok a zrestartoval běh vesmíru“. O hledání jakéhosi mocného předmětu už jsme v minulosti slyšeli, nicméně zrestartování vesmíru zní hodně ambiciózně. Ragnarok sám o sobě je v mytologii i v komiksech kataklyzmickou událostí, která končí jeden cyklus ději a začíná další, avšak co přesně to může znamenat pro filmový svět Marvelu a jeho další fungování, o tom se zatím netroufám ani fantazírovat. Co vy, drazí čtenáři. Troufnete si?

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroj: Joblo

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest