Příští Bond: Tom Hiddleston nebo Jamie Bell?

Příští Bond: Tom Hiddleston nebo Jamie Bell? | Fandíme filmu
Je čím dál tím zřejmější, že Daniel Craig se k roli nevrátí. Jaké další projekty jej vytěžují a kdo by jej v ikonické roli mohl nahradit?

Před deseti dny vyšlo najevo, že Daniel Craig už skutečně nechce být Jamesem Bondem, nebo minimálně tvrdě vyjednává o tom, aby mu studio nabídlo za spolupráci nějakou naprosto nehoráznou částku.

Britský bulvár tehdy hovořil o tom, že britští bookmakeři přestali vypisovat sázky na to, že novým představitelem role bude Tom Hiddleston (Thor, Purpurový vrch). Teď také americký server Birth Movies Death přišel s tím, že Hiddleston roli chce a se studiem o ní jedná. Zatím nicméně nepadla žándá oficiální nabídka a je docela dobře možné, že studio mluví s dalšími herci jen proto, aby podlomilo Craigovi při vyjednávání půdu pod nohama.

Jenže může mít Daniel na natáčení vůbec čas? Jak jsme již před časem zmiňovali, čeká jej natáčení seriálu Purity. Ten má mít dvacet epizod a dvě sezony. První klapka má padnout letos na podzim. Vedle toho má Craig domluvené hraní v divadle a vyjednává o vedlejší roli v nové lupičské novince Stevena Soderbergha. Hollywood Reporter pak tvrdí, že se s jeho návratem k Bondovi jednoduše nepočítá.

Podle Deadline je to maličko složitější. Produkční společnosti EON končí distribuční smlouva se Sony a bude se znovu vyjednávat o tom, kdo nadále bude Bonda uvádět do kin. Ta jednání mohou docela dobře začít až později v letošním roce. Zatím neexistuje žádný scénář ani ustanovený směr dalšího filmu a není tedy vyloučené, že dokud tohle všechno nebude vyjasněné, nijak se nehne ani obsazování příštího Bonda. Nicméně Deadline zároveň potvrzuje zprávu, kterou nedávno přinesl britský bulvár The Sun. Další herec, se kterým se EON baví, je Jamie Bell (Billy Elliot, Nymfomanka). Ten se při natáčení snímku Film Stars Don’t Die seznámil s producentkou Barbarou Broccoli, která v něm zjevně vidí potenciál.

K tomu se ještě objevila zpráva, že Sam Mendes znovu odmítl, že by ještě někdy režíroval další bondovku, ale to jsme věděli už delší dobu.

Zdroje: THR, THR II, Deadline, Birth Movies Death, The Sun skrz The Daily Mail
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest