Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem

Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podívejte se na nejnovější videa a fotky z natáčení. Prozrazují nám něco o tom, které postavy budou důležité a kdo s kým bude spolupracovat?

Je tu další videodeník z natáčení Rychle a zběsile 8, přičemž tahle epizoda zdůrazňuje skutečnost, že se celé obsazení poprvé sešlo pohromadě. Společně v jedné místnosti vidíme s režisérem F. Garym Grayem Vina Diesela, Ludacrise, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Dwaynea The Rocka Johnsona, Jasona Stathama, Nathalie Emmanuel, Kurta Russella a Scotta Eastwooda. Můžeme z toho něco vyvozovat?

Dost možná je tohle ústřední obsazení filmu. Charlize Theron a Kristofer Hivju hrají záporáky, a tak je logické, že v místnosti nejsou. A i když už se na fotkách z natáčení objevila také Elsa Pataky, možná v aktuálním videu chybí proto, že bude hrát jednoduše pouze vedlejší postavu. Dost možná také můžeme vyloučit, že by se ve filmu v důležitých rolích objevili Eva Mendes nebo Lucas Black, maximálně v nějaké vedlejší úloze. A bez zajímavosti není ani fakt, že se na scéně společně s ostatními objevil Statham. Přišel se pouze pozdravit s ostatními herci nebo bude Torettova parta nucená spolupracovat s Hanovým vrahem? A ať už bude nebo nebude, zdá se, že by jeho úloha opět měla být výrazná.

Vedle videa a klasických fotek ze zákulisí zaujal také zbrusu nový vzhled Hobbse, který si nechal narůst kozí bradku. Zajímavé je také to, co The Rock při zveřejnění fotky napsal. Rozpovídal se o tom, že se do série vrátil pod podmínkou, že Hobbs bude vykreslený v novém světle, a že opět sérii nějakým způsobem nakopne. Když člověka zbavíte všeho co je mu drahé a donutíte jej, aby se vrátil ke svým kořenům, je to občas podle Johnsona nesmírně nebezpečné. Čeká snad postavu nějaká osobní ztráta, která v ní probudí vnitřní zvíře?

Film také zároveň nasměruje další Hobbsovu budoucnost. Možná jej dle Dwayneových slov jednoduše uvidíme v dalším dílu ságy, možná jej už neuvidíme nikdy a možná se dočká vlastního spinoffu. O tom se mluví už docela dlouho a v současnosti také producent Hiram Garcia v rozhovoru znovu potvrdil, že samostatný film s Hobbsem je rozhodně zvažován. Garcia zároveň uvedl, že na rozdíl od sedmého Rychle a zběsile, kde se The Rock kvůli dalším povinnostem jen tak mihnul, bude tentokrát opět plnohodnotnou postavou!

Rychle a zběsile 8 režíruje F. Gary Gray, počítá se s návratem Vina Diesela, Ludacrise, Tyrese Gibsona, Michelle Rodriguez, Dwaynea Johnsona, Nathalie Emmanuel, Elsy Pataky a Jasona Stathama. Nově je doplní Charlize Theron, Scott Eastwood. Datum české premiéry je stanoveno na 13.4. 2017.

Zdroje: The Rock, Ludacris, Tyrese Gibson, Jason Statham, Vin Diesel, Oficiální Facebook Filmu

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 12

Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Celá parta pohromadě a spin-off s Rockem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest