Den nezávislosti 2: Pětiminutový trailer

Den nezávislosti 2: Pětiminutový trailer | Fandíme filmu
20th Century Fox
Odhalují třicetivteřinové spoty hodně? Trailer o délce čtyři minuty, třicet odhaluje OPRAVDU HODNĚ. Ale střihačská práce je to znamenitá, takhle má vypadat lákání do kina.

Tu a tam nějaký film dostane prodloužený trailer, který nabízí klidně i dvakrát tolik minut, než trailery běžné. Letos je tím vylosovaným Den nezávislosti: Nový útok. Upoutávka velice přehledně načrtává dějovou kostru: Lidstvo slaví dvacáté výročí odvrácení mimozemské invaze. Za dvacet let pozemská technologie poskočila mílovými kroky kupředu a připravila obrannou linii proti jakémukoliv dalšímu útoku. A ten skutečně přijde. Potvrzuje to jak aktivovaná loď v poušti, tak „vyslýchání“ bývalého prezidenta, které podle mě zbytečně moc prozrazuje. Na druhou stranu, o osudy jednotlivých postav tady až tak nepůjde. Jakmile jednotlivé dílky skládačky zapadnou, přiletí loď velká jako celý Atlantik, která se s pomocí antigravitační technologie pustí do trhání naší rodné hroudy na kusy. Očekávaná míra spektáklu? Deset z deseti. Postavičky roztroušené napříč bojištěm viditelně mají konflikt polidštit, pravidelně dávkované hlášky zase odlehčit. Bude z toho podobná popcornová událost jako v případě prvního dílu?

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest