Thor: Ragnarok: Obsazení oficiálně potvrzeno a je ještě větší

Thor: Ragnarok: Obsazení oficiálně potvrzeno a je ještě větší | Fandíme filmu
Thor: Ragnarok se může pochlubit ještě bombastičtějším obsazením než jsme doufali. K tomu byl zveřejněn první artwork se záporačkou filmu.

Že Thor: Ragnarok nabídne zajímavou hereckou sestavu, to jsme věděli. Ale že až TAK zajímavou? O tom jsme neměli nejmenší tušení. Marvel se opět vytáhnul. V hlavní roli samozřejmě uvidíme opět Chrise Hemswortha, na kterého čeká dosud „nejnebezpečnější dobrodružství“. Aneb o kterém pokračování se něco takového neříká. Vrací se také Tom Hiddleston jako Loki, Idris Elba jako Heimdall a oficiálně je potvrzen i návrat Anthonyho Hopkinse v roli Odina. Mark Ruffalo se vrací jako Hulk/Bruce Banner.

Oficiálně je nově doplňují Cate Blanchett jako „tajuplná a mocná záporačka Hela“, Jeff Goldblum jako „excentrický Grandmaster“, Tesssa Thompson jako Valkyrie a Karl Urban „přidá svou sílu do bitvy jako Skurge“. O Hele a Valkýře jsme už mluvili ve starších článcích, ale Goldblum a Urban dosud unikali pozornosti a jsou výtečnými posilami. Pojďme si říct něco bližšího o jejich postavách.

Grandmaster je v komiksech prastará a tajuplná bytost, jedna z vůbec nejstarších ve vesmíru. Je prakticky nesmrtelný a zálibu nachází v manipulacích a hrách. V sešitech měl co do činění i s kameny nekonečna, takže pokud má Thor: Ragnarok směřovat filmový svět MarveluAvengers: Infinity War, mohl by se do děje nějakým způsobem zapojit i z tohoto směru. Skurge často bojoval proti Thorovi, až byl nakonec vykázán z Asgardu. V jednom příběhů dostal možnost se napravit, když se společně s Thorem postavil proti Hele a jejím vojskům, tak třeba jej podobný příběh čeká právě ve filmu. Dole v galerii se můžete podívat na první oficiální artwork, na kterém asgardské ozbrojené síly stojí proti Hele. 

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest