Filmové premiéry od 12.5.: Angry Birds a Sousedi 2

Filmové premiéry od 12.5.: Angry Birds a Sousedi 2 | Fandíme filmu
Dotyková minihra se procvrnkala až na filmová plátna, Sousedi se Sethem Rogenem se dočkali pokračování a z Francie dorazilo drama o umírání.

Tenhle týden dorazily do našich kin tři premiéry. Ve francouzském dramatu Mia Madre, se filmová režisérka snaží vyrovnat se smrtí své matky a ukočírovat problematické natáčení. S Angry Birds vás seznámí naše video, a tak pojďme na druhé Sousedy:

Ti první vtipným a citlivým způsobem ukázali, jak se Seth Rogen a Rose Byrne s děckem na krku snaží dospět. Ve dvojce se hlavně snaží přesvědčit sami sebe, že jsou schopní rodiče. A to nejen ve vztahu k vlastním dětem a nedospělému Zacu Efronovi, který si to pořád ještě nedokázal v hlavě srovnat. Hlavním problémem je tentokrát sesterstvo, které se přistěhovalo vedle a ohrožuje odprodej jejich domu. Film se velice vtipně pouští do rovnoprávnosti mužů a žen a obecně se zábavnou formou brousí na hranici toho, co je korektní a co už ne. Škoda jen, že záměr je silnější než realizace, a že holky od vedle s Chloë Grace Moretz v čele nejsou úplně přesvědčivé. Celkově se kvalitu jedničky nepodařilo zopakovat, pořád jde ale o povedenou sprostou komedii se srdcem na pravém místě.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu