Justice League: Ben Affleck dostal větší kontrolu

Justice League: Ben Affleck dostal větší kontrolu | Fandíme filmu
Dostal Zack Snyder pomocníka nebo osobní dohled?

Kolem komiksových filmů studia Warner se v posledních dnech drží hodně mizerná aura. Aktuální zpráva na jednu stranu znovu potvrzuje, že potíže jsou reálné, a že studio zjevně nechce nechat Justice League čistě v rukou režiséra Zacka Snydera. Na stranu druhou je patrné, že se Warner viditelně snaží potíže nějakým způsobem řešit.

Server Deadline jako první přišel se zprávou, že se Ben Affleck stal výkonným producentem Justice League. Jeho úkolem je spolupracovat s režisérem Zackem Snyderem a scenáristou Chrisem Terriem v zákulisí, kde společně budou usilovat o to, aby byl film co nejlepší. Podle Deadline se Affleck ke kroku uchýlil, aby vyjádřil podporu Snyderovi, se kterým se mu dobře spolupracovalo na Batman v Superman. Affleck má také pomoct nasměrovat celou superhrdinskou loď studia Warner.

Hollywood Reporter je o chlup ostřejší. Pozice Executive Producera má oficiálně posvětit Affleckův kreativní vliv. Affleck má společně s Terriem vyladit scénář a také má mít vliv na postprodukci filmu.

A úplně nejtvrdší jsou zákulisní informace serveru Birth Movies Death, který zhruba před týdnem jako první přinesl informace o nedůvěře Warneru v Zacka Snydera. Podle informací serveru je Affleck s přijetím Batman v Superman hodně nespokojený a je mu trapné, že celou dobu sliboval, že film bude mnohem lepší než jeho špatně přijatý Daredevil a nakonec to dopadlo, jak to dopadlo. Affleckův agent je prý navíc naštvaný na Warner, protože šéf studia oznámil Bena jako režiséra samostatného filmu s Batmanem v době, kdy se pořád ještě vyjednávalo a smlouva stále nebyla uzavřená. Pozice výkonného producenta Justice League má Afflecka uchlácholit a také pomoci vystrnadit Zacka Snydera z vedoucí úlohy v rámci warnerovských komiksovek.

I nadále budeme sledovat, jak se celá situace vyvíjí.

Zdroje: Deadline, THR, Birth Movies Death

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest