Sedm statečných: Dorazily hned dva trailery

Sedm statečných: Dorazily hned dva trailery | Fandíme filmu
Podívejte se, jak vypadá western v podání režiséra Equalizéra a Training Day. Sám režisér hovoří o tom, co chtěl ve filmu nabídnout.

Jen chvíli na to, co jsme z prvního traileru na Sedm statečných (The Magnificent Seven) viděli první ochutnávku, dorazil i samotný teaser trailer. A to hned dvakrát. Jednou v americké a jednou v mezinárodní variantě, které se obě od sebe mírně liší. Co film v upoutávce slibuje? Starý známý příběh, prohnaný filmařskou optikou Antoina Fuquy. Všechno je rychlejší, stylizovanější. Zatímco Yul Brynner byl takový ten stoický typ kovbojského frajera, z Denzela Washingtona vyloženě odkapává, jak strašně umí být cool. Není to hrdina z westernu našich otců, ale z westernu v časech Nespoutaného Djanga. Chris Pratt má evidentně na jazyku zásobu hlášek a všechno to podtrhuje napumpovaná muzika, v podobě zmodernizovaného House of the Rising Sun. Kdo ve filmu bude hledat soudobou westernovou jednohubku, měl by ji zřejmě najít.

Sám Fuqua o filmu říká, že v něm smíchal Sedm statečných s Divokou bandou a humorem Butche Cassidyho a Sundance Kida. Schválně si do filmu vybral co nejrozmanitější obsazení, protože svět se změnil a točit film o tom, jak všechny po sto padesáté zachrání parta bělochů, prostě nejde. Když chcete svrhnout tyrana, musí táhnout za jeden provaz všichni bez rozdílu. A pozor, ve filmu nás čeká malý hudební bonbonek. Uslyšíme v něm vůbec poslední doprovod zesnulého Jamese Hornera, který hudbu složil těsně před svojí smrtí. 

Sedm statečných je remakem stejnojmenného filmu z roku 1960, ve kterém se sedmička kovbojů nechá najmout, aby za pár šupů bránila chudou vesničku proti početné přesile banditů. Režíruje Antoine Fuqua, podle scénáře Johna Lee Hancocka a Nica Pizzolatta. V hlavních rolích vystupují Denzel Washington, Ethan Hawke, Chris Pratt, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier a Vincent D'Onofrio. Dále hrají Thomas Blake Jr., Vinnie Jones, Peter Sarsgaard, Matt Bomer a Haley Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 22.9. 2016.

Zdroje: Coming Soon

Sedm statečných

23.09.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Western
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest