Ghost in the Shell: První pohled na Scarlett Johansson

Ghost in the Shell: První pohled na Scarlett Johansson | Fandíme filmu
Natáčení odstartovalo. Kdo další se k hrané adaptaci přidal?

Scarlett Johansson už se vtělila do role hlavní hrdinky v Ghost in the Shell, a jak jí to sluší/nesluší se můžete podívat na první fotce dole v galerii. Fanoušci japonské mangy však od počátku volali po herečce asijských rysů a jejich nadšení z obsazení Johansson nesdílí ani herečka Ming-Na Wen (seriál Agenti S.H.I.E.L.D.). Zároveň se také dostala ven zpráva, že se studio údajně snažilo upravit digitálně obličej Scarlett tak, aby ve snímku vypadala více asijsky. Bizarní plán ale nakonec nebyl realizován.

Natáčení začalo ve Wellingtonu na Novém Zélandu, v režii Ruperta Sanderse (Sněhurka a lovec). Před kamerou se sejdou Pilou Asbæk (Ben-Hur), který si zahraje kyborga Batou, nejbližšího přítele Kusanagi (Johansson), Takeshi Kitano coby Daisuke Aramaki, šéf veřejné bezpečnosti Sekce 9 a Michael Pitt (Výchozí bod), který si zahraje Smějícího se muže. V očích policejních složek se jedná o nebezpečného hackera, jenž dokáže zamaskovat v reálnem čase vlastní obličej logem smějící se tváře a to manipulací s videozáznamy a kybernetických mozků. Jeho snahou je však odhalit nekalé praktiky velkých firem a návaznost na dění v politické sféře. Scénář napsali Jamie Moss (Street Kings) a Jonathan Herman (Straight Outta Compton).

Hraná adaptace se tedy nebude inspirovat původním filmem z devadesátých let minulého století, v němž se Sekce 9 snažila dopadnout tzv. Loutkaře. Místo toho si úhlavního protihráče tvůrci vypůjčili z televizní série Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, kde se první řada zabývá právě hackerem se smějícím se logem. 

V Ghost in the Shell vede major v podobě ženského kyborga (Johansson) elitní tým Sekce 9 proti nejnebezpečnějším zločincům a extrémistům. Na scéně se objevil nový nepřítel, jehož hlavním cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, která se věnuje pokroku kybernetické technologie.

Zdroje: Collider, Screen Crush, Ming-Na Wen Twitter

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu