Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul

Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Jak bude začínat film, za co se budou maskovat američtí agenti a kde bude spřádat svoje plány úhlavní ženský nepřítel.

Režisér Matthew Vaughn si našel chvilku a krátce pohovořil o pokračování své úspěšné špionážní komedie, které se bude jmenovat Kingsman: The Golden CircleCo podtitul přesně znamená, netušíme, možná jde o název organizace záporačky Poppy, již má ztvárnit Julianne Moore. Začátek filmu nebude pro naše hrdiny snadný. Eggsymu (Taron Egerton) a Merlinovi (Mark Strong) je zničena jejich tajná základna a proto budou muset požádat o pomoc americké kolegy. Přechodným útočištěm jim na americké půdě bude nenápadný lihovar Statesman, v němž by agentům měla velet Halle Berry. The Stateman se má jmenovat také celá agentura, která je americkou obdobou britské agentury Kingsman.

Nevěděl jsem, jestli bych do toho chtěl jít znovu. Starosti mi dělal záporák. Špionážní filmy jsou tak dobré, jako jejich padouši. Pak jsem se jednou ráno vzbudil a v hlavě jsem měl zcela jasno o celém ději a záporákovi... Snažíte se nečíst, co lidi ve dvojce chtějí, ale je pravda, že touží po další scéně v kostele. Já pro další masakr nemám důvod, ale mám jiné scény, které jste nikdy neviděli,“ řekl Vaughn. Určitě nám s nimi vyrazí dech a budeme se dobře bavit. Scénku v kostele si můžete připomenout níže. Kromě dvojice starých známých by se měl ve dvojce vrátit také Edward Holcroft jako zrádce Charlie. V galerii najdete čtyři zveřejněné concept arty, přičemž na jednom z nich je vidět Poppyland, sídlo Julianne Moore.

V hlavní roli se vrací Taron Egerton, režíruje opět Matthew Vaugn, který napsal scénář se svojí tradiční spoluautorkou, Jane Goldman. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 15.6. 2017.

 Zdroje: CBM, Deadline

 

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul | Fandíme filmu Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul | Fandíme filmu Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul | Fandíme filmu Kingsman 2 odhalil artworky a podtitul | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest