Nejlepší filmy Zacka Snydera

Nejlepší filmy Zacka Snydera | Fandíme filmu
Warner Bros.
Snyder dostane po letech možnost dokončit Justice League. než se jí dočkáme, ohlížíme se za jeho dosavadními nejlepšími filmy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Zack Snyder. V současnosti asi není moc rozporuplnějších režisérů než on. Zatímco jedna skupina jej považuje za vizionáře, který na plátně zhmotňuje sny (především komiksových) fanboyů, druzí jeho filmy považují za možná vizuálně vypiplané, ale celkově absolutně prázdné. Čerstvě bylo oznámeno, že režisér po několika letech dostane možnost konečně dokončit Justice League více méně v takové podobě, v jaké si ji před lety vysnil. Jestli se z čtyřhodinové vize stane Zackův opus magnum, to zatím nedovedeme určit, tak se v tuhle chvíli pojďme ohlédnout do minulosti, abychom si prošli pět nejlepších kousků z jeho tvorby. Samozřejmě jde o čistě osobní pohled na věc autora článku, do komentářů napište, které Snyderovy filmy máte nebo nemáte rádi vy.

5. Legenda o sovích strážcích

Pamatujete si ještě ten neskutečný trailer? Dechberoucí vizuál, brilantní střih, osudovost a hudba 30 Seconds to Mars. A to tam jen lítaly sovy. Zackovi se tehdy povedlo, abych do seznamu svých nejočekávanějších filmů zařadil i animák. Výsledek už tak oslnivý nebyl, Snyder ty nejlepší prvky propálil už v ukázkách a v celovečerní stopáži je rozředil do veskrze průměrné zábavy. Kolega Anarvin Legendu o sovích strážcích charakterizoval jako mix Star Wars a Pána prstenů se sovami a trochou nacismu, pod což bych se s úsměvem podepsal. Na první pohled může animák ve Snyderově nabušené filmografii působit trošku zvláštně, s odstupem času to vypadá, že si režisér chtěl především vyzkoušet, jaký vizuál vycedí z čistě CGI snímku. A v tomhle ohledu film skutečně stál za to.

Další kapitola »

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest