Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování

Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Michael Fassbender si maluje veselou budoucnost..totiž minulost, do které se podívá skrze vzpomínky svého předka.

Assassin’s Creed se ještě ani nedostal do kin a už se mluví pravidelně o dvojce. Začátkem měsíce o pokračování hovořila zákulisní šuškanda, teď si na pokračování veřejně brousí zuby Daphne Yang, šéf společnosti CatchPlay, která AC spolufinancuje ve spolupráci s americkou společností New Regency. CatchPlay spolufinancuje také filmovou adaptaci hry Splinter Cell a Yang doslova řekl, že „obě adaptace úspěšných her od Ubisoftu jsou ideální k natáčení pokračování“. Tak snad pro ta pokračování bude nějaký pádný důvod a ne jen nařízení šéfů filmových studií. Připomínáme, že Splinter Cell se dokonce ještě ani nezačal natáčet.

Ubisoft, společnost, která hry vytvořila, potom na svém blogu zveřejnila novou fotku z Assassin’s Creed, ve které vidíme Calluma Lynche (Michael Fassbender) v současnosti, ve které je zavřený v cele. Jak sami můžete vidět z jeho malůvek, hlavu má plnou vzpomínek na životy svých předků, do kterých za pomoci matrixovského zařízení bude ve filmu vstupovat a zažívat tak dobrodružství ve středověkém Španělsku. Ubisoft naznačuje, že se jedná o takzvaný Bleeding Effect, což je situace z herní předlohy, kdy se hrdinovy skutečné vzpomínky i genetické vzpomínky od jeho předků začnou spojovat v jedno. K oficiální fotce přidávámě několik fotek z natáčení.

Prostřednictvím revoluční technologie, jež odemyká genetické vzpomínky, začne Callum Lynch prožívat dobrodružství svého předka Aguilara v 15. století ve Španělsku. Callum se dozví, že je potomkem členů tajného společenství vrahů, od kterých zdědil neuvěřitelné znalosti a dovednosti, které mu v současnosti pomohou v boji proti řádu Templářů.

Snímek ze světa populární videoherní série Assassin's Creed natočil Justin Kurzel, scénař napsali Bill Collage, Adam Cooper a Michael Lesslie. V hlavních rolích hrají Michael Fassbender, Marion Cotillard, Ariane Labed, Michael Kenneth Williams, Brendan Gleeson nebo Jeremy Irons. Datum české premiéry je stanoveno na 29.12. 2016.


Zdroje: Variety, Ubisoft, Access The Animus

Galerie: 6

Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu Assassin’s Creed: Nová fotka, další řeči o pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest