Jakubův žebřík má hlavního hrdinu v chystaném remaku

Jakubův žebřík má hlavního hrdinu v chystaném remaku | Fandíme filmu
V předělávce psycho-thrilleru z devadesátých let minulého století, budou hrůzné představy pronásledovat Michaela Ealyho.

Je to zhruba čtrnáct dní, co jsem si po letech znovu pustil Jakubův žebřík s Timem Robbinsonem a říkal si, jestli se někdy dočkáme avizovaného remaku. Filmaři se s pokusy o předělání původních filmů pouštějí na hodně tenký led a ne vždy výsledek dopadne dobře, ve spoustě případů je to dokonce katastrofa. Nový film by se měl vydat tak trochu vlastní cestou a má se jednat o novodobý paranoidní akční thriller o dvou bratrech". Jak to dohromady bude fungovat, si zatím nedokážu představit. V původním filmu je akce minimálně, nevystupuje v něm bratr hlavního hrdiny a atmosféra je díky děsivým halucinacím, které prožívá, opravdu tísnivá.  

Hlavní roli si v remaku zahraje Michael Ealy, jenž se objevil po boku Kate Beckinsale v Underworld: Probuzení. Seriáloví diváci jej znají ze sci-fi Almost Human, kde se o prostor dělil s Karlem Urbanem. Režie se měl dříve ujmout James Foley, jenž je zaneprázdněný erotickými Padesáti odstíny temnoty. Na jeho místo nastoupil David M. Rosenthal, jenž spolu s Ealym pracoval na Dokonalém muži. V jeho prozatimní filmografii se najdou spíš průměrné tituly a lépe to nevypadá ani u scenáristů. Za scénářem stojí Jeff Buhler (Půlnoční vlak, Nakažení smrtí) a Sarah Thorp (Exmanželka za odměnu, Klíč k vraždě). První klapka má padnout během května. Na závěr si připomeňte trailer na původní Jakubův žebřík:

Zdroje: Deadline, Movie Web

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest