La La Land: Režisér Whiplashe tančí a zpívá s Emmou Stone

La La Land: Režisér Whiplashe tančí a zpívá s Emmou Stone | Fandíme filmu
A také s Ryanem Goslingem. Aneb Damien Chazelle po hudebním filmu točí regulérní muzikál.

Pamatujete na Whiplash? Intenzivní a vysokoadrenalinový zážitek, který se nenápadně prodral do celé řady Top žebříčků bilancujících nejlepší filmové zážitky roku 2014, potažmo 2015 (v Evropě byla premiéra zpožděná)? Jeden z nejpůsobivějších hudebních filmů poslední doby byl vstupenkou do velkého filmového světa pro teprve jednatřicetiletého tvůrce Damiena Chazella.

Netrvalo to dlouho a talentovaný režisér a scenárista se za zvuků hudebního orchestru vrací zpátky na scénu. Tentokrát ovšem nikoliv za rytmického doprovodu bicích.  V jeho nejnovějším počinu s názvem La La Land se přeneseme do samotného srdce muzikálového a tanečního světa ve městě andělů. Podle několika zdrojů se můžeme těšit na řadu hudebních a tanečních čísel s odkazem na zlatou éru Hollywoodu. A Chazzelovi spolujezdci? Romantický příběh odehrávající se v současném Los Angeles bude sledovat osudy jazzového pianisty Sebastiana (Ryan Gosling) a ambiciózní herečky Mii (Emma Stone). Na scénu se vrátí i starý známý J.K. Simmons, který si vloni odnesl Oscara za svou roli démonickou učitele hudby ve Whiplashi.

Natáčelo se už vloni v létě a původně se počítalo s premiérou  na letošní červenec. Nicméně studio náhle změnilo plány a rozhodlo se poslat muzikál přímo do ohniska oscarové sezóny, tedy 16. prosince, s tím, že La La Land bude k vidění v omezeném počtu kopií již od 2. prosince. Signál je jasný, studio Lionsgate musí být s dosavadním vývojem spokojeno a pevně věří, že snímek může uspět i v našlapané konkurenci před Glóby a Oscary. Česká premiéra je naplánována na 19. ledna 2017. Na Slovensku pak o něco dříve, už na sklonku roku – 29.12. 2016. Je veřejným tajemstvím, že Akademie miluje muzikály. Doufejme, že se v zimě zamilujeme s ní! V galerii si můžete prohlédnout první fotku. 

La La Land

16.12.2016 | USA
Komedie, Drama, Muzikál
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest