Star Wars: Chystá se až 10 dalších filmů

Star Wars: Chystá se až 10 dalších filmů | Fandíme filmu
Továrna na Hvězdné války se jen tak nezastaví a plány se rozpínají skutečně do daleka.

Že Star Wars: Síla se probouzí měly v kinech kolosální úspěch, to víme. Že další produkty (hračky, ručníky, čepice...) s motivy filmu vydělají ještě mnohonásobně víc než vlastní film, je také zřejmé. A stejně tak je veřejně známo, že už teď se do kin připravují další dvě pokračování hlavní série a celkem tři spin-offy. Podle serveru Daily Mail je však v přípravě momentálně až deset různých snímků.

Informace bulvárního Daily Mail mají kolísavou úroveň, nicméně v tomhle případě by klidně mohl deník být naprosto přesný. Že chce Disney Hvězdné války chrlit dál a dál, není žádným tajemstvím a šéfka LucasFilmu Kathleen Kennedy nejednou mluvila o tom, že příprava dalších filmů vyžaduje důkladné plánování. Co si ale představit pod neskutečnou desítkou plánovaných titulů?

Příliš se mi nechce věřit, že by už teď parta kolem Kennedy plánovala další trilogii po skončení Epizody IX. Zato spin-offy, tam jsou možnosti nezměrné. Už letos uvidíme Rogue One, za dva roky pak spin-off s mladým Hanem Solem a za další dva roky spin-off s Boba Fettem. Co ale bude potom? Nesčetněkrát byla řeč o spin-offu s Obi-Wanem Kenobim nebo Yodou. Film se dá zasadit mezi události Epizod VI a VII nebo někam do hvězdné současnosti, ve které se jistě odehrává celá řada příběhů, které nijak těsně nesouvisejí se Skywalkerovic famílií. Fanoušci ale ze všeho nejvíc volají nejspíš po příbězích z časů staré republiky, které dříve rozebíraly knížky a videohry, ale s restartem rozšířeného univerza je spláchla voda.

A jak to vnímáte vy? Kam byste se ve světě Star Wars chtěli podívat?

Zdroj: Daily Mail

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest