23 Jump Street a Muži v černém: Crossover se hýbe vpřed

23 Jump Street a Muži v černém: Crossover se hýbe vpřed | Fandíme filmu
Vypadá to, že film, kde Schimdt s Jenkem objeví agenturu Mužů v černém a bok po boku budou bojovat proti šmejdovi z vesmíru, vážně vznikne.

Když jsem četl novinku, že v Sony chystají splácnout dohromady 23 Jump Street a Muže v černém, přišlo mi to jako zoufalý a praštěný nápad. Stejný dojem mám doteď, ale crossover jmenovaných filmů se opravdu stává realitou. James Bobin, který natočil rodinnou komedii Mupeti a její pokračování (a letos od něj uvidíme Alenku v říši divů 2) je ten, kdo se má režie zkříženého projektu ujmout. Film ještě nedostal oficiálně zelenou, ale ve studiu doufají, že kamery se spustí v červnu. O návratu Jonaha HillaChanningem Tatutem do rolí policejní dvojice Schmidt-Jenko nemusíme pochybovat. Jisti si můžeme být i tím, že Will Smith a Tommy Lee Jones si své role nezopakují. Jejich místa vyplní dvojka mladších kolegů a spolu s nimi se série zrestartuje, s čímž se tak či tak už nějakou dobu počítá.

Phil Lord a Chris Miller, kteří natočili první dva díly Jump Street, momentálně chystají Star Wars film s mladým Hanem Solem, takže se na snímku budou podílet, ještě s Nealem H. Moritzem, pouze jako producenti. Scénář, jenž se lidem ve studiu líbil, napsal Rodney Rothman (22 Jump Street, Zpátky do ringu), který chystá komediální sci-fi The Something se Sethem Rogenem. 

Zdroj: Variety

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu