Justice League se natočí podle plánu, vzkazuje Snyder

Justice League se natočí podle plánu, vzkazuje Snyder | Fandíme filmu
Kdy a kde režisér Zack Snyder začne natáčet superhrdinskou týmovku, ve které Batmana se Supermanem doplní další udatní rekové?

Když jsme se dozvěděli, že má Warner určité obavy z přijetí nesmírně důležitého snímku Batman v Superman, objevily se zároveň spekulace o tom, že v případě menšího než ohromujícího úspěchu BvS by studio mohlo oddálit přípravy Justice League, popřípadě vyměnit režiséra. Takovou variantu ale vyvrací sám Zack Snyder, který v rozhovoru oficiálně potvrdil, že natáčení Justice League začne už 11. dubna a pod jeho vedením.

Klíčové osobnosti tedy dokončí propagaci filmu, a pak se vypraví do Londýna, kde se bude točit v ateliérech studia Warner Bros. a v ulicích města. Další potvrzenou natáčecí lokací je Island. Můžeme spekulovat o tom, jestli se tam štáb vypraví točit Supermanovu Pevnost osamění nebo nějakou úplně jinou scénu. Zack Snyder je už teď v Británii a připravuje natáčení. Justice League bude s dvouletým odstupem do kin uvedena jako Justice League Part I a II, avšak obě dvě části se budou točit zvlášť. I tak nebude mít štáb času nazbyt, když vezmeme v úvahu, že měřítko Justice League bude oproti Batman v Superman téměř určitě větší, nicméně na realizaci bude mít štáb zhruba rok a půl, zatímco BvS se natáčelo téměř dva roky.

Podle Snydera chtěl Warner točit Justice League co nejdřív, ale některé věci se prostě nedají uspěchat a filmový svět DC bylo potřeba alespoň trochu představit. Pauza mezi Mužem z oceli a Batman v Superman prý byla tak velká proto, že se plánovala celá budoucnost komiksového světa. Teď už je ale naplánováno, a tak není problém začít jednotlivé filmy vydávat ve vyšším tempu, počínaje letošními premiérami BvS a Sebevražedného oddílu.

Zdroj: EW

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu