San Andreas: Chystá se dvojka

San Andreas: Chystá se dvojka | Fandíme filmu
The Rock už vyjížděl do kopce po tsunami. Čeká jej ve dvojce laškování s chrlící sopkou?

První San Andreas utržilo v kinech více než slušných 473 milionů dolarů, takže pokračování už je na cestě. V prvním filmu si Dwayne The Rock Johnson zahrál záchranáře, který se uprostřed obrovského zemětřesení vykašle na pomáhání obyčejným lidem, sebere helikoptéru a vypraví se hledat svoji dceru. Děj byl zasazený do Kalifornie, kolem tektonického zlomu San Andreas, geologicky zvlášť aktivní oblasti.

Druhý film by měl podstatně zvýšit měřítko, kdy se chce rozrůst rovnou na celý Ohnivý kruh, jehož je San Andreas součástí. Ohnivý kruh obíhá celý Tichý oceán, od Jižní Ameriky, přes Severní Ameriku, Koreu, Japonsko a ostrovní státy jihovýchodní Asie (Filipíny, Indonésie...) až po Nový Zéland. V oblasti se nachází 452 sopek a dochází v ní až k 90% všech světových zemětřesení.

V hlavní roli se vrací Dwayne Johnson, opět jej doplní Alexandra Daddario jako jeho dcera, Carla Gugino jako jeho exmanželka a Paul Giamatti jako seismolog. Opět režíruje Brad Peyton, pouze scenáristé se změnili. Dvojku napíší Neil Widener a Gavin James, kteří zatím nemají na kontě žádný známý projekt.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest