Transformers: Spin-off s Bumblebeem bude "levnější"

Transformers: Spin-off s Bumblebeem bude "levnější" | Fandíme filmu
Podle šéfa studia Paramount je ve světě Transformers řada postav, které mouhou a měly by mít vlastní filmy.

Studio Paramount před časem oznámilo, že na léta 2017-9 chystá hned tři Transformers filmy. Názvosloví prezentované studiem je z nějakého důvodu pořád ještě docela matoucí, avšak podle všeho v letech 2017 a 19 uvidíme páté a šesté pokračování série, zatímco rok 2018 nabídne spin-off, který bude stát mimo číslovanou řadu. Právě o tomhle filmu teď krátce promluvil Brad Grey, předseda Paramount Pictures.

Podle něj jsou ve světě Transformers postavy které mohou a měly by mít vlastní filmy. Tým scenáristy Akivy Goldsmana loni v létě připravil zhruba osm nebo devět příběhů, které nějakým způsobem posvětil producent Steven Spielberg a z obchodního hlediska má smysl se těmito příběhy zabývat. Prvním příběhem mimo hlavní řadu bude spin-off s Bumblebeem, který se začne připravovat hned po tom, co Michael Bay dotočí Transformers 5. Grey také dodal, že film bude natočen za „menší cenu“.

Co přesně ta formule znamená, to nevíme. Cenu rozhodně srazí, pokud ve filmu bude menší množství digitálních robotů, ale také najmutí levnějšího režiséra nebo méně známých herců. Jestli to ale znamená, že film o Bumblebeem bude stát 150 nebo 100 milionů, to nevíme (Transformers 4 přišly na 210 milionů dolarů).

Film bude do kin uveden 8.6. 2018.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest