Policajt ze školky 2: Trailer slibuje opravdovou legraci

Policajt ze školky 2: Trailer slibuje opravdovou legraci | Fandíme filmu
Místo mladého Schwarzeneggera starý Lundgren, ta samá zápletka, nižší budget, vtipy z výprodeje. Jo, takhle má vypadat poctivé direct-to-DVD pokračování!

Policajt ze školky 2 míří přímo na video a po zveřejnění prvního traileru se nabízí otázka, proč míří vůbec někam. Opravdu jsou video diváci tak nenároční? Nebo se spoléhá na to, že v široké nabídce bezmyšlenkovitě sáhnou po známém názvu? Původní Policajt možná nebyl zázrak, ale byla to taková nenáročná rodinná komedie, která se dala přežít. Dvojka recykluje zápletku prvního filmu a zjevně nenabízí naprosto vůbec nic. Děj bude neexistující, humor jakbysmet. Nebo jste se někdo u toho traileru alespoň jednou pousmáli? Dolph Lundgren předvádí asi tolik charismatu, jako věšák na kabáty a tu a tam odkáže k prvnímu filmu se Schwarzeneggerem. No prostě řachanda k popukání. Ale podívejte se sami:  

V Policajtovi ze školky 2 hraje Dolp Lundgren agenta Reeda, který se snaží v utajení získat flashku, na které jsou citlivé informace ukradené z programu na ochranu svědků. V přestrojení za učitele v mateřské školce nezápolí jen s rozjívenými dětmi, ale také s politicky korektním prostředím liberální a progresivní školy. Ta začne přímočarému poldovi bez servítků hodně rychle přerůstat přes hlavu.Režíruje Don Michael Paul, podle scénáře Davida H. Steinberga. Na DVD film vychází ještě letos.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest