Transformers 5: Kdy a kde se začne natáčet

Transformers 5: Kdy a kde se začne natáčet | Fandíme filmu
Transformers budou ještě víc pod kontrolou výrobců hraček.

Díky castingovému magazínu My Entertainment World jsme se dnes dozvěděli, kdy se začnou natáčet pokračování Avatara, ale teké kdy se začnou natáčet pátí Transformers. Bude to letos v květnu. A jak prozradil před časem režisér Michael Bay, přinejmenším zčásti se opět bude natáčet v Chicagu, i když nevíme, jestli město ztvární samo sebe nebo nějakou jinou lokalitu, jako když se tam točily kupříkladu hongkongské ulice pro Transfomers: Zánik. Premiéra filmu je naplánována na léto 2017, produkce tedy bude mít podobný rozvrh, jako předchozí díly.

Díky magazínu Toy News Magazine UK se také dozvídáme několik podrobností o hračkářské firmě Hasbro, která Transformers vlastní. Firma se rozhodla, že chce mít nad filmy podle svých značek stoprocentní kontrolu, a proto založila Allsparks Pictures, která má na filmy podle hraček Hasbra dohlížet. Firma bude mít kontrolu nad vším, od samotného obsahu filmu, až po marketing a stanovení data premiéry. To všechno má sloužit k lepší synergii s vyráběnými hračkami, proto můžeme očekávat, že v příštích celovečerních Transfomerech uvidíme ještě větší množství nových nebo alespoň redesignovaných robotů. Momentálně jsou v plánu Transformers 5, 6, 7 a 8, přičemž nevíme, jestli je skutečně řeč o dalších pokračováních hlavní série anebo se mezi čtyři chystané filmy počítá také množství spin-offů, které chce Hasbro točit.

Michael Bay na téma spin-offů nedávno řekl, že tým scenáristů přišel s celou řadou zajímavých nápadů a jak on, tak Steven Spielberg se budou jako producenti podílet na realizaci některých z nich. Scenáristé se vrátili v čase a propojili celou řadu již známých elementů s těmi teprve očekávanými. Když přišla řeč na jeho režii, tak řekl, že si „myslí“, že Transfomers 5 budou v sérii jeho poslední. Když jej reportér upozornil, že chtěl sérii opustit už několikrát, přiznal Bay s úsměvem, že to je pravda, jenže studia prostě dneska nic jiného než obrovské série na pokračování točit nechtějí. Tak že by se Míša za pár let nakonec vrátil i k šestce?

Zdroje: My Entertainment World, WGN Chicago, TFW 2005, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest