Padesát odstínů temnoty: Kim Basinger jako "Mrs. Robinson"

Padesát odstínů temnoty: Kim Basinger jako "Mrs. Robinson" | Fandíme filmu
Natáčení pokračování Padesáti odstínů šedi se blíží a štáb obsadil klíčovou roli.

Pokračování veleúspěšných Padesáti odstínů šedi se začne natáčet letos a casting je v plném proudu. Důležitou roli Eleny Lincoln dostala Kim Basinger, což potvrdila i E.L. James, autorka knižní předlohy a jedna z producentek filmu. Elena je v knihách taková „paní Robinsonová“ Christiana Greye. V útlém věku jej zasvětila do tajů BDSM a v současnosti je Christianovou obchodní partnerkou. Z Christianova vztahu s Anou není nadšená a ve druhém filmu se bude snažit dvojici rozeštvat. Kim Basinger můžete znát z erotického thrilleru 9 a ½ týdne, z Batmana z roku 1989 nebo z L.A. přísně tajné, za které dostala Oscara. Role stárnoucí svůdnice by jí mohla sednout.

V hlavních rolích druhého dílu se vrací Dakota Johnson a Jamie Dornan, dále hrají Luke Grimes, Eloise Mumford a Max Marini. Režíruje James Foley (House of Cards, Hannibal), podle scénáře Nialla Leonarda (manžel E.L. James). Padesát odstínů temnoty se letos bude natáčet zároveň s Padesáti odstíny svobody. Druhá část trilogie má premiéru naplánovanou na 9.2. 2017 a třetí na 8.2. 2018. Následuje synopse českého knižního vydání Padesáti odstínů temnoty:

Když jsme v prvním díle 50 odstínů šedi zavírali přečtenou knihu, mezi Anou a Christianem to, zdá se, skončilo. Ana se rozhodla ho opustit. Teď se cítí osaměla a touží po tom muži, který beze zbytku propadl kouzlu BDSM. A vypadá to, že ani Christianovi není lhostejné, že nemá svou hračku po ruce, kdykoliv se mu zachce, a tak celé rozchodové drama trvá jen pouhých pět dní. Christian Grey se ozve a Padesát odstínů temnoty může začít.

Christian je téměř připraven opustit svou zvrácenou chuť hrát si v červeném pokoji na boha. Nečekané? Je připraven opustit své temné choutky jen proto, že to co doopravdy chce, to, po čem touží, je Ana. Ta už přiznala, že Christiana miluje, ale chcete-li, aby to přiznal i on, musíte mu dát čas i prostor. Jestli si ale myslíte, že toto je konec pověstného červeného pokoje bolesti plného erotických hraček, které dávají podněty tolika fantaziím, nemusíte se bát. Christian se červené komnaty rozhodně nevzdá…

Vrací se tedy zpět do Anina teď tak prázdného života spolu s novou smlouvou, a novými podmínkami.

Ve Fifty Shades Darker se dozvíme víc o pozadí toho, jak vznikly Christianovy sadomasochistické touhy a praktiky a co stojí za jeho nechuti k dotekům mimo vymezený prostor.



Padesát odstínů temnoty

10.02.2017 | USA
Drama, Romantický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu