Expendables 4: Možná přijde i Michael Jai White

Expendables 4: Možná přijde i Michael Jai White | Fandíme filmu
Herec se málem objevil už v Expendables 1.

Když jsme o Expendables 4 mluvili naposledy, svěřil se Terry Crews novinářům, že si není tak úplně jistý, jestli Sylvester Stallone s týmem zůstane, když mu teď po nominaci na Oscara budou na stůl pršet jedna zajímavější nabídka než druhá. Ať už by měla ale čtyřka vzniknout v jakékoliv podobě, jisté je to, že filmaři opět budou chtít stavět především na co nejširší škále známých hereckých jmen.

Jedním z nich by mohl být i Michael Jai White. Toho fanoušci akčních filmů chtějí v sérii vidět už dlouho a teď jim konečně svitla naděje, že by se v sérii mohl objevit. Když na twitteru odpovídal na dotazy svých příznivců, přišla řeč i na Postradatelné. White uvedl, že se před třemi měsíci potkal se Stallonem a dozvěděl se, že jej Sylvestr chtěl obsadit už do jedničky, ale Michaelův tehdejší agent to zvoral. Na závěr White dodal, že drží palce, nebo že my mu máme držet palce, takže třeba se jej skutečně jednou v Expendables dočkáme.

Michael Jai White je mistrem řady bojových umění a hvězdou akčního filmu. Už v roce 1992 se objevil ve vedlejší roli v Univerzálním vojákovi, prorazil s televizním filmem o Mikeovi Tysonovi a asi dosavadním vrcholem jeho kariéry byla hlavní role v komiksovém snímku Spawn. Následovaly role v řadě akčních filmů, jako jsou Univerzální voják 2, Lovec policajtů nebo Neporazitelný 2. V poslední době na sebe upozornil v populární internetové sérii Mortal Kombat a v seriálu Arrow. O Expendables 4 jsme naposledy slyšeli loni v říjnu, kdy film našel financování.

Zdroj: Michael Jai White

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu