Deadpool: Bude z něj hit?

Deadpool: Bude z něj hit? | Fandíme filmu
20th Century Fox
Má ze řetězu utržená podivnost šanci na úspěch? A pokud ano, co přinese Deadpoolova budoucnost?

Před několika dny jsme vám přiblížili svérázný smysl pro humor, na který se můžeme těšit v hrané adaptaci komiksového Deadpoola. A diváci jsou na něj očividně zvědaví, protože první predikce odhadují, že by snímek během prodlouženého valentinského víkendu mohl utržit jen v USA zhruba 55-60 milionů dolarů. A to je na mládeži nepřístupný film bez opulentních triků v reklamní kampani velice slibné číslo. Kingsman loni tou samou dobou utržil necelých 42 milionů (samozřejmě v těžké konkurenci Padesáti odstínů šedi) a nakonec se vyšplhal až na celosvětových 414 milionů! Pokud by se něco podobného povedlo i Deadpoolovi, byla by to výtečná zpráva pro filmy pro dospělé se středně velkým rozpočtem, do kterých se hollywoodským studiím v posledních letech příliš nechce.

Když bude Deadpool úspěšný, dočkáme se samozřejmě pokračování. O tom už byla několikrát řeč a filmaři o něm evidentně intenzivně přemýšlejí. V posledním rozhovoru pak Ryan Reynolds znovu prakticky potvrdil, že se v příštím filmu můžeme těšit na populárního Cablea, kterého jsme vám blíže představili v jednom ze starších článků.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Zdroje: THR, ComicBook.com

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest