Avatar 2 se s Hvězdnými válkami neutká

Avatar 2 se s Hvězdnými válkami neutká | Fandíme filmu
Disney
James Cameron nikam nespěchá.

Stará známá písnička už zase vyhrává naplno: Pokračování Avatara se odsouvá. Když bylo ohlášeno, že se premiéra Star Wars: Episody VIII přesouvá na prosinec, všichni jsme se logicky ptali, jestli ze stejného období uhne plánovaný Avatar 2. Uhne, ale nakonec ani ne tak proto, že by se bál konkurence, ale jednoduše z toho důvodu, že film v zamýšleném termínu stále nebude připravený.

Se zprávou přišel server The Wrap, který nemá žádné další podrobnosti. Pouze dodává, že výstavba studia a přípravné práce počítačové animace jsou v začátcích, což je v rozporu s tím, co v nedávném rozhovoru tvrdil režisér James Cameron. Podle jeho vyjádření z poloviny prosince by většina přípravných prací měla být hotová a natáčení se podle něj mělo rozběhnout začátkem letošního roku, aby se stihla právě premiéra v roce 2017. Přinejmenším část z toho však zjevně neplatí a kdy se začne natáčet, není v tuto chvíli známo.

James Cameron odkládal film už několikrát a je v unikátní pozici, kdy se nemusí řídit žádným pevně daným termínem. Až bude hotovo, tak bude hotovo. Studio v něj má plnou důvěru, což je u tvůrce řady megahitů zcela pochopitelné.

Zdroj: The Wrap

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest