Triple 9: Nová ukázka znovu bez krve, ale pořád fajn

Triple 9: Nová ukázka znovu bez krve, ale pořád fajn | Fandíme filmu
Nejnovější upoutávka na Triple 9 se drží opět v zobrazovaném násilí zkrátka, ale pořád jí nedochází dech.

Americký film Triple 9 jde do kin během příštího měsíce a my se stále modlíme za jiskřičku naděje, jestli se náhodou nedočkáme premiéry i tady u nás, protože i nejnovější upoutávka je pořád dobře sestříhaná a předložené momenty připomínají tak trošku tu nejlepší kombinaci Patroly a Sabotáže od režiséra Davida Ayera. Ten si však odskočil natočit pro DC komiksovou týmovku Sebevražedný oddíl, takže tvrdou a nebezpečnou práci policajtů letos převzal John Hillcoat (Země bez zákona). A myslím si, že diváky čeká minimálně stejně dobrá a výživná zábava, jakou v téhle oblasti přinášel jeho kolega. Tak kde je to český datum premiéry?

Parta zkorumpovaných poldů si myslí, že má všechno na háku. Jenže brzy se dostanou do těžkého průšvihu. Začne je vydírat ruská mafie, která po nich chce, aby vykradli banku. Ačkoliv se jim úkol zdá zpočátku nemožný, vymyslí plán, jak ho splnit. Na opačném konci města chtějí zastřelit svého nového kolegu a vyhlásí „kód 999“, což okamžitě vyšle všechnu policii na místo činu a oni budou mít na akci klid. 

Režíroval John Hillcoat, hrají Woody Harrelson, Casey Affleck, Anthony Mackie, Aaron Paul, Norman Reedus, Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor, Teresa Palmer a Gal Gadot. Scénář napsal Matt Cook. Film stál necelých třicet milionů dolarů. Americká premiéra je stanovena na 19. 2. 2016.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest