Světová válka Z 2 přišla o režiséra

Světová válka Z 2 přišla o režiséra | Fandíme filmu
Zakletá zombie série už má zase potíže.

Juan Antonio Bayona už není režisérem Světové války Z 2. Důvodem má být časový pres. Bayona dokončuje fantasy dobrodružství A Monster Calls, a tak by nestihl World War Z 2 dokončit včas před premiérou v červnu 2017. Studio tak narychlo hledá nového režiséra, aby se datum premiéry stihlo a ještě letos se začalo natáčet. Dříve se mluvilo o letním natáčení, teď oficiální prohlášení studia zní, že se bude točit „co nejdříve“.

Scénář k pokračování úspěšného zombie thrilleru napsal Steven Knight, po kterém jej upravoval ještě Dennis Kelly. Pro studio Paramount opět film produkuje společnost Plan B Brada Pitta, který se má vrátit v hlavní roli specialisty na epidemie.  

Připomínáme, že to není poprvé, kdy série zažila problémy. Při natáčení prvního filmu vládl chaos, snímek si prošel masivními přetáčkami, kdy se dokonce zahodilo celé původní finále a připravilo se zbrusu nové. Rozpočet se vyšplhal na závratných 200 milionů dolarů, avšak nakonec snímek utržil přes půl miliardy, studio slavilo úspěch a odkleplo pokračování, které bychom měli vidět 8.6. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu