Project X: Plnohodnotný trailer

Project X: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Pařba ve Vegas? Pařba v Bangkoku? Ale kdeže, parta teenagerů na předměstí LA dokáže udělat větší bordel!

Pařba v Bangkoku nás v redakci příliš neoslovila, ale teď by si Todd Phillips mohl spravit reputaci. Rozhodl se totiž dát šanci začínajícím filmařům a jako producent zaštítil teenagerskou party komedii Project X. Možná si říkáte, že takových jsou mraky, ale Project X má ambici znázornit tu nejkatastrofičtější party všech dob. Co se může vymknout kontrole, to se taky kontrole vymkne. Skoky ze střechy, hořící ulice nebo auto v bazéně z traileru, to je jistě jenom začátek. Nejlépe to vystihuje asi zhodnocení přístupnosti, poslouchejte: „Film je hodnocený jako mládeži nepřístupný (R) a to pro množství sprostého a sexuálního obsahu, nahotu, drogy, alkohol, nevhodné výrazy, nezodpovědné chování a totální chaos. To vše za účasti teenagerů“.

Aby se film ozvláštnil ještě víc, je točen na dokumentární kameru a tváří se jako záznam skutečné události. Podobnou fintu většinou používají horory (Blair Witch, Paranormal Activity), ale bude jedině zajímavé sledovat, jak si s tímhle výrazovým prostředkem poradí jiný žánr. Díky laciné metodě natáčení a obsazení neznámých herců se podařilo rozpočet stlačit na minimum (12 milionů dolarů), takže je docela možné, že začínající filmaři dostali volnou ruku a mohli se opravdu vyřádit.

Ani režisérka Nima Nourizadeh ani scenárista Matt Drake doposud nemají s filmováním příliš mnoho zkušeností a tak odpovědnost leží především na producentovi Phillipsovi a na druhém scenáristovi, Michaelu Bacallovi, který pomáhal Jonah Hillovi napsat 21 Jump Street a Edgaru Wrightovi Scotta Pilgrima! Jak už bylo řečeno, herci jsou samí nováčci, kteří mají za sebou vesměs pouze několik málo vedlejších rolí. Ale dost řečí, pusťte si nový trailer i starší teaser, vypadají oba opravdu slibně.

 

Project X: Trailer

 

Project X: Teaser

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest