Pacific Rim 2 mrtev, co natočí Guillermo del Toro?

Pacific Rim 2 mrtev, co natočí Guillermo del Toro? | Fandíme filmu
V plánu má remake klasické sci-fi a animovaný seriál pro děti.

S pokračováním Pacific Rim to je jako na horské dráze. Jednou čteme, že je definitivně mrtvé, podruhé režisér Guillermo del Toro dává naději. Ještě 29. října na svém twitteru psal, že nejnovější scénář je hotový a čeká se na schválení rozpočtu studiem. Teď to vypadá, že ke schválení nedošlo, alespoň podle toho, co píše Hollywood Reporter. Zpravodaj se dozvěděl, že projekt byl po počátečních odkladech zcela smeten ze stolu. Nový život už by tak Pacific Rim mohla vdechnout už jedině Dalian Wanda Group, čínská společnost, které by v nejbližších dnech měla koupit nadpoloviční podíl ve studiu Legendary. Na asijských trzích měl Pacific Rim relativní úspěch, takže malá naděje na pokračování stále žije.

Momentálně ale projekt jednoduše není ve hře, a tak se Guillermo del Toro může poohlížet po jiné práci. Tou by se mohl stát remake Fantastické cesty (Fantastic Voyage), klasické sci-fi z roku 1966, ve které byl tým vědců zmenšen na velikost atomů a v miniaturní ponorce vyslán do lidského těla, aby zachránil dotyčnému život. Námět napsal David S. Goyer, se kterým del Toro spolupracoval už na Bladeovi 2. Společně s nepříliš známým Justinem Rhodesem připravuje Goyer finální scénář. Snímek vzniká pod patronátem studia 20th Century Fox a společnosti Lightstorm Entertainment, která patří Jamesi Cameronovi. S tím už Guillermo připravoval nerealizovaný horor V horách šílenství. Přímo Cameron bude film produkovat, společně se svým tradičním partnerem Jonem Landauem a Rae Sanchinim. Snímek je zamýšlený jako nákladný velkofilm.

Vedle jednání o Fantastické cestě del Toro také připravuje animovaný seriál Trollhunters pro Netflix, ve kterém dvě děti pod ulicemi svého města objeví svět trollů.

Zdroje: THR I, THR II, THR III, Guillermo del Toro

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest